REŠILA JE DA ZA SVOJE VENČANJE NE BUDE GOJAZNA: Nije se udala dok nije smršala 51 kilogram, a zbog ove DIJETE sada izgleda fantastično! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

IMALA JE MOTIVACIJU

REŠILA JE DA ZA SVOJE VENČANJE NE BUDE GOJAZNA: Nije se udala dok nije smršala 51 kilogram, a zbog ove DIJETE sada izgleda fantastično! (FOTO)

Žena -

Briana Nort (24) je imala 122 kilograma, a odlučila je da zbog venčanja dovede liniju u red.

Ona nije želela da nosi veliku haljinu zbog svoje težine, pa je našla onu koja će joj biti motivacija za uspeh. Briana i njen muž Taj (29) su se zajedničkim snagama potrudili da skinu višak, pa je ona skinula 51, a on 100 kilograma.

Par je odlučio da se podvrgne keto dijeti. Kada ju je Taj zaprosio bila je najsrećnija osoba na svetu, ali mu je rekla da se neće venčati dok oboje ne smršaju. Samo par dana nakon što su započeli dijetu primetili su da imaju više energije, bolje su spavali i imali su bolju kožu i raspoloženje. Izbacili su sve loše namirnice iz ishrane i odlučili se samo za one koje keto dijeta dozvoljava.

Počeli su da se bave i fizičkom aktivnosti, pa su oboje išli na treninge sa ličnim trenerom. Do venčanja, par je zajedno smršao 152 kilograma.

"Osećala sam se kao princeza na dan mog venčanja. Nikad nisam mogla da verujem da ću stati u tu haljinu. To što je i Taj mnogo zdraviji nakon svega je bilo sjajno. Ne bih uspela da nisam imala njega pored sebe", rekla je ona.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track