SJAJAN TRIK: Kako da cevčicama detaljno uklonite PRAŠINU ne pomerajući stvari?
Foto: Promo

SJAJAN TRIK: Kako da cevčicama detaljno uklonite PRAŠINU ne pomerajući stvari?

Žena -

Ovo je neverovatno koristan trik koji će vam pomoći da uklonite svu prašinu sa teško dostupnih mesta, a da gotovo uopšte nećete morati da pomerate stvari – pogledajte OVDE kako!

Zahvaljujući Dust Daddy-ju, nastavku za usisavanje prašine, čak ni vaša tastatura više neće biti puna prašine i mrvica! Kako? Zahvaljujući fleksibilnim cevčicama kojih ima 30 na nastavku i koje NE oštećuju površinu koju čistite! Nastavak se stavlja na crevo od usisivača i nema bojazni da ćete njim usisati sitne stvari koje ne želite (osim ako nisu toliko sitne da mogu da prođu kroz tako uzanu cevčicu). Danas se Dust Daddy OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po SUPER CENI od 990 rsd!

foto: Promo

Dust Daddy je mnogo bolji, efikasniji, praktičniji od obične krpe! Njime ćete lako moći da usisate prašinu nataloženu na žaluzinama, knjigama, na sedištima auta, iz već pomenute tastature i mnogih drugih krpi nedostupnih mesta.

Iskoristite sjajnu priliku da kupite Dust Daddy nastavak za usisavanje prašine po SUPER CENI online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track