VELIKA RASPRODAJA: Rasklopivi prenosivi roštilj, LED sijalica protiv komaraca i usmerivač za klimu po HIT CENAMA!
Foto: Promo

VELIKA RASPRODAJA: Rasklopivi prenosivi roštilj, LED sijalica protiv komaraca i usmerivač za klimu po HIT CENAMA!

Žena -

Ove 3 super korisne stvarčice su bile najprodavanije tokom leta! Ta činjenica ni ne čudi s obzirom na to koliko su praktične i korisne!

Rasklopivi prenosivi roštilj je oduševio sve koji su ga probali jer je lagan, zauzima vrlo malo mesta u autu (kada, recimo, hoćete da ga ponesete na piknik u prirodu) i, ono što je najvažnije, NIJE samo za 1 upotrebu, već može NEOGRANIČENO da se koristi. Na njemu mogu da se pripremaju meso, riba, povrće i stane vrlo pristojna količina hrane. Sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po AKCIJSKOJ ceni od SAMO 1.690 din!

foto: Promo

Usmerivač vazduha za klimu je super izum! Fantastično je rešenje za one manje prostorije gde klima mora da radi, a gde su prisutni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Ovim krilom koje se neverovatno lako montira usmeravate vazduh, ne dozvoljava te mu da duva direktno u vas, a ipak ne trpite vrućinu. Sada je na AKCIJI – SAMO 1.490 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

foto: Promo

A kako biste se rešili dosadnih komaraca i slobodno uživali u preostalim predivnim letnjim večerima, LED SIJALICA PROTIV KOMARACA je nešto što morate da imate! Ona neće dozvoliti komarcima ni da vam priđu, a kamoli da vas ujedu. Montira se kao i svaka druga obična sijalica, a može da se koristi i napolju i unutra. A njena dodatna prednost je to što je sada na nikad boljem POPUSTU! Možete je poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

foto: Promo

Ne propustite SNIŽENJE i poručite ove super korisne stvarčice po genijalnoj ceni online ili pozivom na broj 011/6 888 999!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja