SVAKA BORA IMA SVOJU PORUKU: Ako ih imate na čelu, ZABRINUTI STE, oko usana vam poručuju da ste OGORČENI, a one oko OČIJU vas skroz odaju
Foto: Profimedia

SVE VAM SE OCRTAVA NA LICU

SVAKA BORA IMA SVOJU PORUKU: Ako ih imate na čelu, ZABRINUTI STE, oko usana vam poručuju da ste OGORČENI, a one oko OČIJU vas skroz odaju

Žena -

Čelo Horizontalne bore upućuju na previše zabrinutosti, a kod mlade osobe mogu upućivati na preteranu konzumaciju šećera, mlečnih proizvoda, biljnih i životinjskih ulja i masnoća. Dve vertikalne bore između obrva označavaju ljutnju ili potisnut bes koji se može izražavati nestrpljenjem, frustracijom i/ili dosadom. Ako se te bore spuštaju niže, prema korenu nosa, mogu značiti brige i preteranu koncentraciju.

foto: Profimedia

Obrazi Vertikalne linije na obrazima znak su velikog i kontinuiranog stresa. Nazolabijalne bore su linije životnog smisla ili svrhe te pokazuju koliko dugo zaista živite u stvarnom životu. Ako su preduboke, a još nemate ni 50, možda je vreme za “čišćenje” života od verovanja i ideja, ali i vreme za detoksikaciju jer je ovo područje povezano sa debelim crevom.

Usne Sitne vertikalne linije iznad gornje usne upućuju na preteranu brižnost – vreme je da počnete ugađati sebi. Često su popraćene kratkim borama “razočaranosti” koje se iz uglova usana spuštaju ukoso prema vilici. Sitne vertikalne linije koje se nalaze ispod donje usne označavaju ogorčenost i nezadovoljstvo životom.

foto: Profimedia

Brada Vertikalne linije na bradi teško se primećuju kod mlađih osoba, a povezuju se s racionalnim ili iracionalnim strahovima. Često koža na tom području poprima izgled narandžine kore.

Oči Bore koje se iz spoljnog ugla oka u luku “penju” prema gore govore o sreći i veselju, a one koje se spuštaju prema jagodicama i/ili još niže, po obrazima, znak su patnje, žalosti i tuge.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Aura/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track