ČISTA KUĆA: Kako da održavate svoj nameštaj čistim, a da se ne mučite i ne ribate ga non-stop?
Foto: Promo

ČISTA KUĆA: Kako da održavate svoj nameštaj čistim, a da se ne mučite i ne ribate ga non-stop?

Žena -

Nameštaj nije nešto što se kupuje svakog dana. Zato je važno održavati ga ako želite da vam u kući uvek bude lepo i čisto. Ali nekad ste zaista preumorni i dosadi vam da sređujete. A plus što previše hemije može oštetiti vaš nameštaj. Evo nekoliko korisnih saveta (možete ih pročitati i OVDE, OVDE i OVDE).

Što se kauča/dvoseda tiče, potrebno vam je nešto što će sprečiti fleke od hrane i pića da se zadržavaju na njemu – idealno rešenje COUCH COAT prekrivač! Šta je to? Prekrivač koji je izrađen od takvog materijala da ne propušta fleke, pere se u mašini, brzo se suši i plus što jako lepo izgleda. Ima dva lica – braon i mlečno belo. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po HIT CENI od SAMO 1.990 dinara!

foto: Promo

A ako želite da zaštitite i fotelju i učinite da se uklapa uz kauč/dvosed, i za nju možete kupiti poseban prekrivač. On je od identičnog izdržljivog i nepropustljivog materijala i zahvaljujući njemu ćete sačuvati svoju fotelju od prljanja, grebanja, cepanja. I on se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po ceni od SAMO 1.490 dinara!

foto: Promo

A ako imate problema sa dlakama koje „napadaju“ vaš nameštaj, bilo dlake od ljubimca, bilo vaše dlake zbog opadanja kose, onda vam najviše može pomoći FUR WIZARD! ! Kako se čisti njim? Prevučete preko željene površine u pravcu strelice na Fur Wizardu, ubacite ga u postoje kada se nakupi dlaka, izvučete ga i ponovo je čist i spreman za korišćenje! Rok upotrebe? NEOGRANIČEN! PLUS što njim možete da čistite i odeću (naročito kapute)! I on je na SNIŽENJU i košta samo 990 rsd - poručite ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 odmah!

foto: Promo

Nemojte da propustite ovu sjajnu ponudu! Poručite Couch Coat za kauč/dvosed i fotelju i Fur Wizard po jedinstvenim cenama – poručite online ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track