PLEJBOJEVA ZEČICA PONOVO BIJE BITKU S TUMOROM NA MOZGU! Kontroverzna terapija je jedina kojoj je rekla DA: To mi je jedina šansa da preživim, pa šta i da završim U ZATVORU!
Foto: Instagram screenshot

UZELA STVARI U SVOJE RUKE

PLEJBOJEVA ZEČICA PONOVO BIJE BITKU S TUMOROM NA MOZGU! Kontroverzna terapija je jedina kojoj je rekla DA: To mi je jedina šansa da preživim, pa šta i da završim U ZATVORU!

Žena -

Bivšoj Plejbojevoj zećici Keri Parker prvi put je ustanovljen tumor na mozgu 2013. godine. Tada, podvrgla se operaciji koja joj je spasila život, međutim, u septembru 2018. morala je da se suoči sa lošim vestima. Tumor se vratio, te joj je predloženo 10 do 12 ciklusa hemoterapije, kako bi još jednom uspela da pobedi tešku bolest.

Ipak, njoj se to nimalo nije dopalo i smatrala je da to "nema nikakvog smisla". Nije želela da se "oseća loše i da se navikne na to da će ostati bez kose", te je potražila spas u ulju kanabisa, koje je u Velikoj Britaniji legalno.

"Znam da zbog ulja kanabisa mogu završiti u zatvoru, ali iskreno verujem da mi je to jedina šansa da preživim", priznala je ona, pa nastavila: "Mnogo sam radila proteklih nekoliko godina. Treniram za crni pojas u borilačkim veštinama i sada sam zdravija i u boljoj formi nego ikad. Kada su mi lekari rekli da mi je potrebno lečenje od kojeg ću se razboleti, to mi nije imalo smisla."

"Ne želim da mi opada kosa od hemoterapije ili da mi se spali lice od radioterapije. Svakodnevno treniram, vodim manekensku školu i nutricionistički biznis. Ne želim da mi rak sve to upropasti. Kanabis je pomogao mnogim obolelima i spremna sam da uložim sve nade u njega. Ne verujem da bi ijedan sudija optužio devojku koja koristi kanabis da bi preživela. Taj sam rizik spremna da preuzmem", izjavila je ona.

Inače, uporaba THC-a je ilegalna u Britaniji pa ga ona nabavlja iz Španije. Očekivala je najezdu kritika bliskih ljudi, ali oni su reagovali sasvim suprotno.

"Niko mi nije rekao da sam donela lošu odluku. Porodica me podržava. Moja je mama od prvog dana govorila kako ne želi da idem na hemoterapiju. Ona veruje da možemo sami da pobedimo rak", rekla je bivša zečica.

Budući da koristi ulje s dosta THC-a, brzo je uvidela i neke nuspojave.

"Spušta mi ionako nizak pritisak i imam vrtoglavice, osećam se slabo i ubrzan mi je puls. Sve su to normalni simptomi, rekli su mi. Molim se da se moje telo privikne jer ću morati da uzimam gotovo 10 puta jaču dozu ako želim da se rešim raka. U svakom slučaju, radije biram to nego hemoterapiju. To je moja jedina šansa za život", zaključuje bivša zečica.

Kurir.rs/Mirror/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track