BILA JE UZ NJEGA KAD JE OSVOJIO VRH SVETA I KAD JE PAO: Jelena je žena našeg  NAJBOLJEG SRPSKOG TENISERA, a sad je otkrila šta rade svaki dan sa decom... ŠOKIRAĆETE SE!
Foto: Printskrin/Instagram

O RODITELJSTVU

BILA JE UZ NJEGA KAD JE OSVOJIO VRH SVETA I KAD JE PAO: Jelena je žena našeg NAJBOLJEG SRPSKOG TENISERA, a sad je otkrila šta rade svaki dan sa decom... ŠOKIRAĆETE SE!

Žena -

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, s kojim ima dvoje dece, sina Stefana i ćerke Tare, otkrila je tajne majčinstva i roditeljstva, kao i to da joj je srpski teniser najbolja podrška.

"Imamo veoma skladan odnost, gde on podržava moju ambiciju, kao i ja njegovu. Napravili smo balans. U talasima jedno drugo podržavamo. Ja sam jedna osnažena žena zahvaljujući mužu koi apsolutno poštuje sve što jesam", otkrila je Noletova supruga i progovorila o vaspitanju Stefana i Tare.

"Svojim primirom vaspitavamo decu. Ne možemo uopšte da utičemo na to samo što postavljamo pravila i neke smernice a da mi sami ne demonstriramo ono u šta verujemo. Novak i ja se stvarno trudimo da grešimo svaki dan. Mi u kontaktu sa našom decom vidimo naše greške i imao priliku da ih korigujemo", bila je iskrena Jelena u Premijeri.

Kurir.rs/Foto Printsceeen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track