SATIMA SE SPREMATE ZA IZLAZAK I UHODITE GA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Vaš odnos nije ljubav već OPSESIJA, a evo kako da se zaustavite!
Foto: Profimedia

SAVETI ZA VEZE

SATIMA SE SPREMATE ZA IZLAZAK I UHODITE GA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Vaš odnos nije ljubav već OPSESIJA, a evo kako da se zaustavite!

Žena -

Jedno je želja za upoznavanjem nekoga ko je dostojan vašeg vremena, a potpuno je druga priča kada to preraste u opsesiju.

Ovo su znaci da je vaša veza prerasla u opsesivan odnos i da nešto morate promeniti.

1. Vaše pripreme za sastanak traju doslovno ceo dan

Jednostavno želite da izgledate najbolje što možete. Pomalo ste nesigurni oko svog izgleda. Zapamtite da privlačnost ima dve strane – i on je verovatno nervozan zbog svog izgleda i pita se hoće li vam se svideti. Opustite se i uštedite vreme za sebe.

foto: Profimedia

2. Pomno istražujete njegove profile na društvenim mrežama kako biste stekli što tačniji dojam o tome šta on voli, a šta prezire

Imate preteranu želju da se spojite s njim. Odjednom je sve povezano s njim, vaši interesi i mišljenja više nisu važni. Nije baš pametan potez. Muškarci vole žene koje imaju sopstveni užurban život. Ne dovodite se u situaciju da svaki vikend provedete na utakmici umirući od dosade s razdraganim osmehom na licu. Ne morate deliti sve interese.

3. Od sastanka vas deli nekoliko sati, ali vi ste već sve potencijalne razgovore odradili u svojoj glavi

Vi ugađate i osećate da je vaša odgovornost da se pobrinete da sastanak dobro prođe i da se on oseća prijatno. Nije vaš posao da ga zabavljate. Pustite ga da se i on nosi s ispunjavanjem neugodne tišine, a ako se ne potrudi, predložite da se ponono nađete… nikad.

4. Postajete sve praznoverniji i verujete kako će vam određeni rituali/amajlije doneti sreću u ljubavi

Duboko u sebi ne možete da verujete da ćete ikad sresti gospodina "Pravog" tako što ćete jednostavno biti svoji, pa pokušavate da prevarite sudbinu noseći zečji rep u torbi. Jedina je istina ta da to neće delovati na vašu sudbinu. Nije vam potreban čarobni napitak da biste muškarca naterali da se zaljubi u vas - potrebno je samo samopouzdanje.

5. Smišljate kako da pobegnete ako stvari krenu loše jer nemate hrabrosti da kažete - To nije to

Bojite se suočavanja. Lakše vam je da pobegnete kroz prozor nego da skupite hrabrosti i kažete mu "mislim da među nama nema hemije". Ne treba da vas bude sramota da mu kažete da ne želite više da budete sa njim. Napišite mu mejl ako ste baš tako sramežljivi. I nećete ispasti bezobrazni ako odaberete taj način u trenutku kad ste tek započeli viđanje.

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track