AKO DOBIJETE OVAKVU LISTU - BEŽITE! Napisala dečku 22 pravila šta NE SME da radi u vezi i postala HIT! JADNIČAK! (FOTO)
Foto: Profimedia

PODUGAČKO I NAŠIROKO!

AKO DOBIJETE OVAKVU LISTU - BEŽITE! Napisala dečku 22 pravila šta NE SME da radi u vezi i postala HIT! JADNIČAK! (FOTO)

Žena -

U trenutku kada pomisliš da možda preteruješ sa svojim željama u vezi, priseti se da ima devojaka koje su neopisivo rigoroznije od tebe. Ova bi mogla srušiti sve rekorde!

Jedna Amerikanka pokazala je koliko daleko devojke mogu da idu kada su u pitanju "pravila" u vezi stvorivši listu od 22 pravila kojih se njen dečko mora pridržavati. Tviitter korisnik @kkeyes96 pronašao ju je automobilu koji je kupio pa ga je objavio na svom profilu, ali ga je ubrzo obrisao jer su svi pomislili da se radi o njegovoj devojci.

Lista je zaista šokantno detaljna: 1. NE SMEŠ dati svoj broj mobitela slobodnim devojkama 2. NE SMEŠ slobodne devojke da pratiš na društvenim mrežama (uključujući Instagram, Snapchat i Twitter) 3. NE SMEŠ se družiti s Keeganom (niti kod njega kod kuće niti bilo gde drugo) 4. NE SMEŠ ići u Hondu bez mene 5. NE SMEŠ se družiti sa prijateljima više od dvaput nedeljno 6. NE SMEŠ pogledati slobodnu djevojku 7. Ako ti devojka priđe u bilo kojem mestu, ti samo OTIĐI 8. Mo se NE SME družiti s nama svaki put kada se mi družimo 9. NE SMEŠ pitati za handjob 10. NE SMEŠ se na mene više nikada naljutiti ni zbog čega 11. NE SMEŠ više ikada spomenuti Tylera, Noah, Devena ili Josha 12. NE SMEŠ piti osim kada sam ja s tobom 13. Smem ti pregledati telefon KADA GOD to želim 14. Ako se uselimo zajedno, nikada ne sme biti devojaka u kući 15. Ako se uselimo skupa, tvoji prijatelji će RETKO KADA dolaziti kod nas

16. Ako te ulovim oko devojaka, ubiću te 17. NE SMEŠ me zapostaviti zbog prijatelja 18. Austin NE ODLUČUJE KADA ĆU SE DRUŽITI S TOBOM! 19. Ići ćemo na pravi sastanak minimalno jednom u dve nedelje 20. Ako kažem skoči, pitaćeš: "Koliko visoko, princezo?" 21. Moraš se potruditi da mi barem jednom dnevno kažeš da me voliš kako bih znala da ne švrljaš okolo 22. Ne smeš NIKADA odgovoriti na moju poruku kasnije od 10 minuta

Komentari na objavu su bili svakakvi, dok je jedan samo poručio "beži!", drugi su se osvrnuli na to kako je ovo klasično zlostavljačko ponašanje kod žena koje se neretko može smatrati i "slatkim". Devojke su komentarisale da se verovarno radi o paru u kojem je dečko varao devojku pa mu je "zapretila" svim mogućim ako će mu dati šansu - iako smo svesni toga da niz pravila samo izaziva frustraciju, a da devojka ni uz sve to neće moći biti 100 odsto sigurna da joj je partner veran. Na kraju, zaista se sve svodi na poverenje!

foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track