Najnovije vesti

OTIŠLA SAM NA DEVOJAČKO VEČE I ODLIČNO SAM SE PROVELA: Htela sam da propadnem u zemlju kad sam dobila mejl od budiće mlade! Pre venčanja ću se dobro najesti (FOTO)
Foto: Profimedia

NEPRIJATNOST

OTIŠLA SAM NA DEVOJAČKO VEČE I ODLIČNO SAM SE PROVELA: Htela sam da propadnem u zemlju kad sam dobila mejl od budiće mlade! Pre venčanja ću se dobro najesti (FOTO)

Žena

Jedna gošća devojačke večeri ostala je iznenađena pošto je dobila neočekivani "poklon" nakon zabave od buduće mlade. Reč je o računu za troškove organizovanja zabave koji su dobile svaka od sedam zvanica.

 

Mlada je svakoj gošći poslala mejl sa računom i detaljnim spiskom troškova, podeljenih na sedam delova, što je u konačnici iznosilo oko 24 dolara po osobi.

 

Iako iznos računa nije veliki, gošću je, međutim, iznenadio postupak buduće mlade, koja je, troškove hrane, pića, ali i ukrasa za zabavu, podelila na jednake delove među svojim gošćama.

foto: Profimedia

Na računu je naznačeno kako svaka gošća mora da plati 5 dolara za kokice, limunadu, slatkiše. Za picu duguje nešto više od 11 dolara, 43 centa za voće...


Fotografiju računa objavila je na Reditu, a šokirani su i mnogi korisnici te mreže koji su joj napisali kako takav postupak mlade nije u redu. Neki su se zapitali kakva je to bila dosadna žurka na kojiuse potrošilo preko 80 dolara za picu, a tek 23 dolara ukupno za piće? Našao se tu i komentar u obranu mlade jer je organizacija venčanja i devojčake zabave popriličan stres koji iziskuje i poprilične troškove.

 

Ipak, gošća koja je objavila račun, i htela da ostane anonimna, zaključila je kako će se barem za ispostavljeni račun za devojačku zabavu, na venčanju "dobro najesti".

 

foto: Printscreen/Reddit

Kurir.rs/Večenji/Foto Profimedia

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...