ZAHVALJUJUĆI NEOBIČNOJ I LAKOJ METODI: Usvojićeš nemački jezik za samo 2 nedelje!
Foto: Promo

ZAHVALJUJUĆI NEOBIČNOJ I LAKOJ METODI: Usvojićeš nemački jezik za samo 2 nedelje!

Žena -

Čovek koji je zaslužan za jednostavnu 2-nedeljnu formulu savladavanja nemačkog jezika je Franz Reimann. Zahvaljujući njemu Srbi imaju priliku da za kratak period usvoje nemački jezik. Reimannova metoda je postala konkurencija tradicionalnim školama jezika jer osporava njihove metode. Najveća prednost je to što količina gradiva koja se nekada na kursevima učila godinu dana, sada može da se savlada u kratkom razdoblju.

Popularnost Reimannove metode raste, i sve više Srba želi da nemački jezik uči baš tom metodom. Za 2 nedelje se već možeš uveriti u njenu efikasnost - bez obzira na tvoje godine, obrazovanje i talenat. Međutim, pripremi se i na jednu neprijatnu stvar. Iako ćeš videti ponosne izraze na licima članova svoje porodice, prijatelja i kolega, niko ti neće verovati da ti je za takvo poznavanje nemačkog jezika trebalo samo 14 dana!

Počni s učenjem sada, i za samo 14 dana ćeš primetiti promene u svakodnevnom životu. 14 dana je dovoljno da ukloniš problem koji se javljao prilikom komunikacije. 14 dana je period u kom ćeš naučiti dovoljno da čitaš članke na stranim web stranicama. 14 dana je prilika da zaslužiš divljenje najbližih, i priznanje nadređenih i kolega.

foto: Promo

Nemački jezik nije teško naučiti

Ne veruj ljudima koji tvrde da je učenje nemačkog jezika teško - jer nije! Iskoristi pun potencijal svog mozga jer je stvoren da se prilagođava i uči. Ne treba da se preispituješ da li imaš dovoljno talenta za učenje, jer talenat nije presudan.

Ono što ti treba za učenje nemačkog jezika je volja i prava metoda učenja. Ako nemaš volju, neće ti koristiti ni najjednostavnija metoda. Ako nemaš odgovarajuću metodu, nećeš se pomaknuti s početka, i stajaćeš u mestu. Nemogućnost normalne komunikacije na nemačkom će ti postepeno ubijati volju, i upašćeš u začarani krug.

Tu na scenu stupa Franz Reimann! Njegova metoda će te izvesti na pravi put jer ni u jednom trenutku nećeš gubiti volju za učenjem, a metoda će ti pružiti priliku da u samo 2 nedelje savladaš nemački jezik. To će stvoriti dodatni podsticaj i motivaciju jer je metoda brza, zabavna, efikasna i dinamična. U razgovoru sa strancima nećeš više morati da lomiš jezik. Letovanja u stranim državama ti više neće predstavljati problem.

foto: Promo

Šta je glavni problem drugih metoda učenja nemačkog jezika?

Sve konvencionalne metode greše u istoj stvari. One učenje nemačkog jezika čine mnogo težim jer:

- ne bude želju u tebi da naučiš taj jezik

- dovode do toga da počneš da sumnjaš u svoj talenat

- vremenom ozbiljno naruše tvoje samopouzdanje.

U svim konvencionalnim školama te uče o jeziku. Međutim, ljudi upišu kurs da bi učili sam jezik, i kako da ga razumeju i shvate. Pored toga, na kursevima te niko ne podstiče da komuniciraš sa strancima, i kada dođeš u tu situaciju - imaš blokadu. Reči ti slabo padaju na pamet, a sklapanje rečenice postaje prava nauka. S ovom metodom nećeš prolaziti kroz takve situacije.

Druga zabluda je da nikad nećeš savladati strani jezik ako ne živiš u tom govornom području. To nije tačno jer s pravim pristupom i dobrom metodom možeš početi da govoriš nemački jezik bez imalo napora. Ako ti dosadašnje metode učenja nisu dale željeni rezultat, ovaj put savladaj nemački s jednostavnim receptom za uspeh.

foto: Promo

Šta je recept uspeha savladavanja nemačkog jezika?

Recept za uspešno usvajanje nemačkog jezika je opravdano postala Franz Reimannova metoda učenja. Uspeh ne može da izostane jer su potrebne samo 2 nedelje da savladaš nemački jezik. Želiš da brzo naučiš nemački jezik? Ne gubi svoje vreme na razne udžbenike! Oni nisu napravljeni sa ciljem da brzo naučiš nemački jezik, i ovu metodu nećeš pronaći u njima.

Franz Reimannova metoda je potpuno drugačija od svega do sada viđenog. Ona utiče na tvoj mozak da lako pamti sve što treba, pa će nove reči početi da se povezuju bez problema. U tren oka i bez imalo muke ćeš savladati nemački jezik.

U čemu je tajna Reimannove metode?

Lernelingu je naziv koji je Franz Reimann dao svojoj 2-nedeljnoj formuli za automatsko učenje nemačkog jezika. Ova knjiga je jedinstvena po tome što poboljšava i ubrzava pamćenje zbog posebnog sistema učenja koji podstiče upotrebu tvojih urođenih mentalnih sposobnosti.

Konvencionalne metode učenja jezika aktiviraju samo deo kapaciteta tvog mozga da pamti i stvara asocijacije. Po pravilu, one ne podstiču ove kognitivne procese jer aktiviraju samo mali deo moždanih struktura. Knjiga Lernelingu funkcioniše drukčije. Koristi 100% kapaciteta koji imaš, ali koji „drema“ u tvojoj podsvesti.

Jednostavno rečeno, 2-nedeljna formula Lernelingu istovremeno aktivira obe moždane hemisfere - tekstualni deo aktivira levu, dok slika aktivira desnu. U takvim uslovima ceo mozak radi 5 puta efikasnije nego inače. To dovodi do povećanja kognitivne sposobnosti, i sposobnosti pamćenja novih reči i njihove asocijacije sa srpskim ekvivalentima. Ove asocijacije su toliko snažne i duboko utisnute u memoriju, da tvoj mozak gotovo automatski uči nove reči.

foto: Promo

Da li je učenje Reimannovom metodom komplikovano?

Ne, jer su lekcije organizovane po odeljcima, i sve su osmišljene na poseban način kako bi mozak radio brže i efikasnije. Odrađene su po principu koji se pokazao najefikasnijim: prvo vidiš reč pa onda dobiješ objašnjenje.

Učenje sa Lernelingu će teći sistematski. Već prvog dana možeš da usvojiš oko 200 novih reči. Značajan napredak je moguće primetiti nakon nedelju dana jer će ti vokabular postati bogatiji i raznolikiji. Nakon 2 nedelje nestaje psihička blokada koja te koči da razgovaraš na drugom jeziku, i počinješ da slobodno komuniciraš bez ikakvih problema.

Količina znanja nemačkog jezika nakon mesec dana učenja će iznenaditi i tebe jer ćeš ga poznavati tako dobro kao da ga učiš godinama. Nemoj gubiti vreme na beskorisne višemesečne kurseve i privatne časove - jednostavno naruči Lernelingu. Ova knjiga je pogodna za sve, a ujedno je i veoma jednostavna i laka za korišćenje.

Prilika koju niko ne bi smeo da propusti

Nauči nemački jezik na lak i zanimljiv način! Potrebne su samo 2 nedelje da ga savladaš. Iskoristi popust koji se sada nudi, jer je Lernelingu knjiga po 50% nižoj ceni prilika koju ne smeš propustiti.

Postoji još nešto što ćeš dobiti, a to je 44-dnevna garancija na povraćaj novca koju ti daje sam Franz Reimann. Bez pitanja svoj novac dobijaš nazad. Jednostavno nemaš šta da izgubiš, a možeš da dobiješ mnogo toga. Samo naruči i počni da učiš.

foto: Promo

Napomena: ponuda je vremenski ograničena, a zbog pristupačne cene proizvoda zalihe brzo nestaju. Požuri!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track