PROMENITE VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR ZA SAMO 5 MINUTA: Evo kako da vaš dom izgleda otmeno, drugačije i luksuzno!
Foto: Profimedia

Novi trend

PROMENITE VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR ZA SAMO 5 MINUTA: Evo kako da vaš dom izgleda otmeno, drugačije i luksuzno!

Žena -

Ukoliko volite da vaš životni, ili radni prostor izgleda lepo, drugačije i otmeno, imamo sjajne predloge za vas. Najnoviji trend uređivanja enterijera su 3D satovi, koji oplemenjuju prostor, čine ga vizuelno većim i daju posebnu notu elegancije.

Akrilni samolepljivi satovi su mnoge fascinirali, idealni su za poslovne prostore, ali i za dnevne sobe. Srebrna boja ima efekat ogledala i visoki sjaj, što je dobitna kombinacija. Svojim dizajnom pružaju originalnost prostoru, a dimenzije sata postavljenog kao na slici je 40cm x 45 cm (ukupna dimenzija svih postavljenih delova). Veoma lako se kači: Centralni deo se kači na ekser. Dekoracije su samolepljive i lepe se na zid. Debljina dekoracija je 1mm. Cena sata je 1992 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Sa ovim satovima, možete oplemeniti i dečiju sobu! Akrilni samolepljivi sat Vila je idealan za najmlađe, biće oduševljeni njegovim dizajnom, a dimenzije sata su 30cm x 30 c. Boja takođe ima efekat ogledala, što ga čini još posebnijim. OVDE ga možete odmah poručiti, po ceni od 1992 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Najomiljeniji model su 3D samolepljivi satovi! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama kači se na ekser, a kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Celokupan asortima, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track