NISAM VEROVALA DA ĆU OBJAVITI FOTKU SVOJE DOJKE: Iza nje se krije strašna priča, a može se desiti SVIMA! Dobro pogledajte da li imate OVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

OPREZNO

NISAM VEROVALA DA ĆU OBJAVITI FOTKU SVOJE DOJKE: Iza nje se krije strašna priča, a može se desiti SVIMA! Dobro pogledajte da li imate OVO! (FOTO)

Žena -

Kler Varner je objasnila kako je primetila da ima rak dojke, a može se desiti svima.

Ona je imala rupicu ispod leve dojke, pa je odlučila da ode na pregled i doktori su joj rekli da je u pitanju rak. Sa njim se izborila uz pomoć hemioterapije i radioterapije, a njena fotografija na Fejsbuku postala je viralna.

foto: Profimedia

"Nisam ni sanjala da ću ikad u životu postaviti ovakav status i fotografiju na Fejsbuku. Ali, molim vas, pročitajte i još važnije, pogledajte. Ovo je slika moje leve dojke. Mala modrica je mesto biopsije. Rupica koja jedva da se vidi sa leve gornje strane je redak simptom raka dojke. Trepnite i nećete ga videti. Ja sam ga primetila zahvaljujući tekstu na koji sam naišla na Fejsbuku", napisala je Varnerova status na svom profilu i dodala:

"Jedna sam od srećnica jer sam ga uhvatila u ranoj fazi i imam sve osnove da verujem da ću se izvući. Kvržica u mojoj dojci postoji iako je ne vidim i ne osećam. Ne osećam se loše. U suštini mi nije ništa osim što imam rupicu na grudima. Molim vas, dobro posmatrajte sebe i terajte svoje voljene da se pomno pregledaju. Ako sam ovom slikom pomogla samo jednoj osobi, moj cilj je ostvaren", napisala je Kler uz fotografiju.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track