MUŠKARCI DELUJU TAKO SIGURNO, ALI I ONI IMAJU KOMPLEKSE: Jači pol muče dlake, pivski stomak, veličina penisa, ali i OVO! Iskreno PROGOVORILI!
Foto: Profimedia

IMAJU SVOJE MUKE

MUŠKARCI DELUJU TAKO SIGURNO, ALI I ONI IMAJU KOMPLEKSE: Jači pol muče dlake, pivski stomak, veličina penisa, ali i OVO! Iskreno PROGOVORILI!

Žena -

Mislili ste da samo žene imaju komplekse, ali nije tako. Nekoliko muškaraca otkrilo je kakvi problemi ih muče, a tiču se njihovog tela.

Da li su u pitanju dlake, veličina polnog organa ili ćelavost, ipak i jači pol ima svoje muke.

1. Dlake

"Jako sam dlakav. Ono, planeta majmuna. Godinama sam se uveravao kako mi to ne smeta, kako je to izraz moje muškosti, ali svejedno osećam sram i nelagodu svaki put kad trba da se skinem pred novom devojkom. Ili na plaži. Na kraju me moja današnja supruga nagovorila da odem na depilaciju leđa. Nakon toga sam mesecima bio predmet sprdnje svojih prijatelja, ali nisam zažalio.

foto: Profimedia

2. Zadnjica

"Jedna devojka mi je još u srednjoj školi rekla da imam ravno du.e i otada, kad god mi se neka devojka sviđa, uvek hodam iza nje da to ne primeti. Čak i nosim preduge majice i košulje samo da mi pokriju zadnjicu."

3. Pivski stomak

"Pred devojkom glumim da sam jako ponosan na svoj pivski stomak - gladim ga i tapšem se po njemu, a zapravo mi je užasno neprijatno što sam se tako raskvasio."

4. Kosa

"Grozno mi je kad vidim kako mi neka devojka pilji u kosu. Znam da misli kako je jadna i retka i kako je samo pitanje vremena kad će do kraja otpasti. Tada jedino mogu da kunem svoje gene ."

5. Polni organ

"Kad izlazim iz tuša, presvlačim se ili radim bilo šta pred dragom tako da mi ona ne vidi intimne delove, brzo pomislim na nešto seksi ili se pogladim dole da mi bude veći kad joj pogled padne u tom smeru."

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track