RAZVEDENA MAJKA JE UČINILA NEŠTO NEZAMISLIVO: Otišla je da razgovara sa njim, a onda se jednostavno desilo...
Foto: Profimedia

ispovest

RAZVEDENA MAJKA JE UČINILA NEŠTO NEZAMISLIVO: Otišla je da razgovara sa njim, a onda se jednostavno desilo...

Žena -

Razvedena žena dozvolila je sebi seksualnu aferu s mužem svoje kćerke, zbog čega se porodica razdvojila.

Jedna je žena poslala pismo Sunovoj savetnici u kojoj se žali kako je njena mama imala aferu s mužem njene sestre, zbog čega se porodica razdvojila:

“Imam 26, sestra 28, a njen muž 34 godine. Kada je brak sestre i njenog muža, koji je puno radio i imao loš temperament kod kuće, zapao u krizu, sestra se vratila kući kod mame.

Naša mama, koja ima 47 godina i rastavljena je, odlučila je u jednom trenutku da ode do svog zeta kako bi ga urazumila. To je uradila tri puta. Međutim brak se ipak raspao, a mama mi je priznala da se seksala sa sestrinim bivšim mužem. Zbližio ih je razgovor i jednostavno se dogodilo.

foto: Profimedia

"Bila sam šokirana i rekao sestri jer sam verovao da zaslužuje da zna. Sestra je prekinula odnose s mamom i zabranila da viđa decu. To je trajalo dve godine, sve dok se stvari nisu malo normalizovale, iako su stvari još uvek zategnute. Mama se uopšte ne trudida poboljša situaciju sa sestrom koja mi je rekla da ima osećaj da je mama ne voli. Šta da uradim kako bi majka uvidela kakav učinak je njeno delovanje imalo na celu porodicu?”

Ubrzo je stigao i odgovor:

“Sigurna sam da ona vidi šta je napravila, ali to ne znači da se potresla. Neki ljudi teško preuzimaju odgovornost za svoja delovanja. Možda je u svom umu uspela da prebaci krivicu na nekog drugog, na tvoju sestru, možda, ili na tebe budući da si rekao sestri što se dogodilo.

Ne opravdavam je, ali znaš li nešto o njenom odnosu sa svojom majkom? Može biti da uopšte ne zna da mama koja voli poštuje osećaje svoje dece. Ali, ti i tvoja sestra se treba da brinete za sadašnjost", odgovorila je Deidre Sanders.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Net.hr / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track