Najnovije vesti

AKO ŽELITE LJUBAV ZA CEO ŽIVOT, A TO SE NE DEŠAVA, MOŽDA JE DO HOROSKOPA: Ove žene zbog svog karaktera najčešće OSTAJU SAME!
Foto: Profimedia

sa takvim osobinama teško je izaći na kraj

AKO ŽELITE LJUBAV ZA CEO ŽIVOT, A TO SE NE DEŠAVA, MOŽDA JE DO HOROSKOPA: Ove žene zbog svog karaktera najčešće OSTAJU SAME!

Žena

Ako želite ljubav za ceo život, to će sa njima biti najteže, skoro nemoguće.

Žene koje su neki od ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavnu vezu.

One prosto imaju takav karakter zbog kojeg teško opstaju u zajednici. Ako želite ljubav za cijeli život, to će sa njima biti najteže, skoro nemoguće!

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

foto: Profimedia

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica, to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj biti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

foto: Profimedia

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najunikatnijih. One poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne. Ono što im nedostaje jeste posvećenost. One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Aura / Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...