PREVENTIVA JE NAJVAŽNIJA KOD KARDIOVASKULARNIH OBOLJENJA: Ovo su dva veoma efikasna načina da sačuvate svoje srce!
Foto: Profimedia

Briga o zdravlju

PREVENTIVA JE NAJVAŽNIJA KOD KARDIOVASKULARNIH OBOLJENJA: Ovo su dva veoma efikasna načina da sačuvate svoje srce!

Žena -

Merenje krvnog pritiska je način za sprovođenje preventivne kontrole. Na ovaj način, značajno se smanjuje mogućnost neželjenih kardiovaskularnih bolesti. Preventiva je veoma važna, jer danas u Srbiji skoro polovina stanovništva ima problema sa hipertenzijom. Ukoliko se ne kontroliše, povišen pritisak može uzrokovati mnoge bolesti. Osim što je važna provera istog, takođe je bitno i da se pravilno i precizno izmeri, kako bi ste imali pravu sliku o vašem zdravlju.

Auron aparati nove generacije merenje krvnog pritiska čine ugodnim i pouzdanim. Nova tehnologija kojom aparat meri dok pumpa omogućava brže, prijatnije i preciznije merenje. Uz napredni detektor nepravilnog pulsa, Auron aparati iz nove serije kreirani su da bi vam omogućili da o svom krvnom pritisku brinete na lak i jednostavan način. Ovaj model Auron TMB1117 je za zglob ruke, ima veliku manžetnu 13,5×21,5 cm, SZO* indikator kategorije rizika i indikator nepravilnog srčanog ritma. Njegova cena je 4200 rsd, OVDE ga možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Garancija je 3 godine, a dostava je besplatna.

foto: Promo

Nadlaktični model AURON TMB1112 je sjajan aparat uz koji dobijate i adapter. Meri pritisak veoma precizno i brzo. Njegova prednost je i u velikom ekranu i brojevima, za lakše čitanje. Sadrži indikator kategorije rizika i indikator nepravilnog srčanog ritma. Memoriše 60 rezultata i ima veliku manžetnu - 22 – 42cm. Njegova cena je 5400 rsd, OVDE ga možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Garancija je 3 godine, a dostava je besplatna.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po promo cenama, možete OVDE pronaći.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track