GOVORILI SU DA JE RUŽNA I SMEĆE, PA JE POTROŠILA BOGATSTVO NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sad je TOP RIBA i niko je ne prepoznaje! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

TRANSFORMACIJA

GOVORILI SU DA JE RUŽNA I SMEĆE, PA JE POTROŠILA BOGATSTVO NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sad je TOP RIBA i niko je ne prepoznaje! (FOTO)

Žena -

Selin Centino (28) postala je zvezda društvenih mreža, tako što je potpuno promenila lični opis, jer su joj u detinjstvu govorili kako je ružna.

Devojka poreklom iz Švajcarske je potrošila stotine hiljada evra na plastične operacije, kako bi promenila izgled. Kao tinejdžerka nije bila zadovoljna svojim izgledom, a njeni vršnjaci su je često zadirkivali i govorili joj da nije lepa.

Selin je nakon školovanja počela da radi kao frizerka i štedi novac za plastične operacije. Nije bila zadovoljna svojim izgledom pa je sve više trošila novac na operacije, i to uglavnom u Brazilu.

U četiri godine operisala je grudi, nos, obraze, usne i bradu, a nakon svega neretko dobija brojne komplimente kako je zgodna. Kao devojčica često je bila tužna, a govorili su joj i da je "smeće". Vršnjaci su bili toliko grubi da nije imala priliku da im pokaže kakva je osoba. Sada više niko ne moće ni da je prepozna.

foto: Profimedia

Kako piše britanski "Daily star", Selin na Instagramu prati milion ljudi a ona često objavljuje fotografije.

Iako je potrošila basnoslovnu sumu na promenu izgleda, nije bila zadovoljna svojom zadnjicom, pa je prošle godine za Božić odlučila da i to promeni.

Sa operacijama je počela kada je imala 19 godina.

- Nisam imala drugare u školi i svi su me zadirkivali. Kada bih se pogledala u ogledalo bila sam ružna. Osećala sam se grozno u svom telu - rekla je tada Selin.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track