Najnovije vesti

ŽENAMA SE NEĆETE DOPASTI VIŠE AKO IMATE SAVRŠENO TELO: Otkriveno je kada su muškarci NAJPRIVLAČNIJI, uvek treba da nose OVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE POTVRĐUJE

ŽENAMA SE NEĆETE DOPASTI VIŠE AKO IMATE SAVRŠENO TELO: Otkriveno je kada su muškarci NAJPRIVLAČNIJI, uvek treba da nose OVO! (FOTO)

Žena

Zanimljivo istraživanje otkriva u kom odevnom komadu je muškarac najseksepilniji ženi.

I dok bi neki pomislili da je reč o trenerci ili elegantnom odelu, istraživanje je pokazalo drugačije. Muškarci su ženama najprivlačniji kada nose bele majice.

U istraživanju je učestvovalo 30 žena, starosti od 18 do 25 godina, koje su imale zadatak da na osnovu fotografija muškaraca ocene njihovu privlačnost. Rezultati su pokazali da su učesnice najviše ocjene dale onima koji su nosili bele majice, a zanimljivo je da nisu imali savršen oblik tela, poput isklesanih trbušnjaka i izraženih mišića ruku i ramena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javi M Pizarro (@javi_mpizarro) on

One su zanemarile estetiku, te su ih privukli oni muškarci koji nisu imali idealne proporcije, ali su nosili bele majice. Prema tome, kada nose belu majicu, muškarci su privlačniji ženama čak 12 posto, a tajna se krije u optičkoj iluziji - ova boja vizuelno širi ramena i sužava struk, a u prvi plan ističe V oblik tela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imperfect Atelier (@imperfect_atelier) on

"Bele majice na muškarcima poboljšavaju percepciju o zdravstvenom stanju, kao i samoj privlačnosti onih koji ih nose. Naravno, postoje individualni ukusi, ali ovo istraživanje je pokazalo kako moda može da ima pozitivan ili negativan uticaj na percepciju atraktivnosti i zdravlja ljudi", istakli su istraživači.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gideon Heilpern (@gideon.heilpern) on

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...