OTKAKO SE ZALJUBILA U 17 GODINA MLAĐEG SRUŠILA SVE GRANICE! Hajdi naduvala šareni dušek pa legla U TOPLESU! Pokazala SVE! (FOTO)
Foto: Profimedia

dame širom sveta je već kopiraju

OTKAKO SE ZALJUBILA U 17 GODINA MLAĐEG SRUŠILA SVE GRANICE! Hajdi naduvala šareni dušek pa legla U TOPLESU! Pokazala SVE! (FOTO)

Žena -

Hajdi Klum i te kako je podigla temperaturu na maksimum objavivši fotografiju u toplesu na kojoj izgleda nikad bolje. Lepotica se opustila pored bazena a rukom prekrila grudi, ali opet malo šta prepustila mašti. Otkako je u vezi sa mladim Tomom Kaulicom ne prestaje da intrigira.

"Odrastala sam u vrlo slobodnom okruženju. Na plažu bi išli goli. Mi smo bili otvorenog uma, što obično i nije slučaj u Nemačkoj, moram priznati. Mi nismo imali mnogo pa smo često kampovali, a moji su uvek birali nudistička mesta pa mi je golotinja sasvim prirodna stvar. Često ne nosim kupaći, posebno kad idem da se sunčam. Obučem nešto što neće mnogo da se ocrtava, a ako nema mnogo ljudi uglavnom nosim samo donji deo", priznala je manekenka.

Ovime, Hajdi je ohrabrila mnoge žene da se opuste i ukoliko to žele - kupaju se i sunčaju bez kupaćeg kostima, s ponosom pokazujući svoje telo.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track