MUKE IVANE TRŠIĆ

SRPSKA LEPOTICA PROLAZI KROZ PRAVU AGONIJU NA IZBORU ZA MIS SVETA: Ivana ostala bez svih haljina, ali potez koji je napravila pred sudijama ODUŠEVIĆE SRBE (VIDEO)

Žena -

Naša predstavnica za izbor za „Miss World“ Ivana Trišić ušla u izbor od 30 najlepših devojaka na svetu.

Izbor za Mis Sveta je očekuje devetog decembra gde se očekuje visok plasman naše lepotice, koja poslednjih dvadesetak dana prolazi kroz agoniju.

Ivanin kofer, u kom je bilo 17 haljina u kojima je trebalo da se predstavi na revijama, izbornoj i humanitarnoj večeri izgubljen je.

Od 10. novembra, naša predstavnica se snalazi kako zna i ume, kombinujući stvari koje su joj se našle u ručnom prtljagu, dok su joj neke lične stvari poslate brzom poštom, a neke stvari joj je dala i misica Crne Gore i ostale misice.

Iako prolazi kroz težak period, kada treba da predstavi zemlju na najbolji način, a nema sa čim, Ivana je jaka i bori se kao lavica.

Organizatori „Miss World“ su našoj predstavnici za jedno veče takmičenja obezbedili haljinu jednog kineskog kreatora, a Ivana je, bez obzira na sve uspela da iznese takmičenje kako treba i plasirala se u top 30 modela. „

- Uspela sam na trenutak da zaboravim na svoj problem i sa osmehom prošetam pistom. Dobila sam ogroman aplauz, pa je jedino dobro u ovoj situaciji da su me primeti", rekla nam je Ivana.

U koferu su se pored haljina, nalazile i druge vredne stvari, poput nacionalnog kostima i torbice koja je bila poklon za Humanitarno veče.

Zanimljivo je da se Ivana snašla i za vreme predstavljanja u nacionalnoj nošnji, pa je na haljinu ogrnula našu zastavu.

- Večeras nemam nacionalni kostim, ali ova zastava je moja snaga.Imam nešto mnogo vredno, a to je zastava i grb zemlje koju predstavljam, rekla je Ivana sa osmehom na licu i pobrala simpatije prisutnih.

Ivana je inače te večeri trebala da nosi haljinu Marijane Kerlete, sa oštampanim ženskim likovima iz naše istorije, kao i torbicu, koja je trebala da bude poklon na humanitarnoj večeri, uz koju je Ivana imala posebno pripremnljen govor.

Ivana očekuje da joj pronađu kofer, kako bi zablistala u ostatku takmičenja, a nama ostaje jedino da budemo uz nju i nadamo se što boljem plasmanu tog devetog decembra.

Kurir.rs/Telegraf/Foto Printscreen/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track