Najnovije vesti

OFARBALA JE KOSU, A ONDA JOJ JE GLAVA POČELA DA RASTE: Jezik mi je otekao, GUŠILA SAM SE, sekunde su me delili od SMRTI, a sve zbog OVOGA (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR

OFARBALA JE KOSU, A ONDA JOJ JE GLAVA POČELA DA RASTE: Jezik mi je otekao, GUŠILA SAM SE, sekunde su me delili od SMRTI, a sve zbog OVOGA (VIDEO)

Žena

Esteli (19) glava je preko noći poprimila neprirodni oblik, nalik znaku karo u kartama, kada je jedno obično farbanje kose pošlo po zlu.


- Obojila sam kosu, a onda je glava počela da mi nenormalno raste, sve dok nisam morala da se borim za život. A sve zbog jedne česte hemikalije u farbi - započela je svoju priču Estel (19) studentkinja iz Pariza.


Ona je doživela tešku alergijsku reakciju na boju za kosu koju je kupila u supermarketu, a fotografije koje je snimila nakon bojenja kose pokazuje kako joj se glava gotovo udvostručila.

foto: Pritnscreen

Kako piše Parizijen, sve se dogodilo zbog hemikalije parafenilendiamin (PPD), koji se nalazi u velikom broju boja za kosu i najčešći je uzrok alergijskih reakcija.

 

Estel je poslušala savet koji stoji na svakoj farbi za kosu - da je nanese prvo na mali, skriveni deo tela, ali umesto da sačeka 48 sati, nestrpljiva devojka je počela da se farba već pola sata kasnije.

 

Ubrzo je osetila kako je koža glave svrbi i peče pa je popila antihistaminike, no ujutro se stanje drastično pogoršalo.

foto: Pritnscreen


Obim glave porastao joj je na čak 63 centimetara, a užasanom osećaju dodala je i činjenica da joj je i jezik otekao.

- Nisam mogla da diše, glava mi je izgledala poput sijalice. Skoro sam umrla i ne želim da se to dogodi nekom drugom - upozorila je ona.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...