ZNALA SAM DA NISAM DOBRO, A DOKTORKA MI JE TEK U 32. NEDELJI TRUDNOĆE REKLA POTRESNU VEST: Porađala sam se 12 sati i rodila MRTVOG sina, a daću vam savet koji MORATE zapamtiti! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

TEŠKA ISPOVEST

ZNALA SAM DA NISAM DOBRO, A DOKTORKA MI JE TEK U 32. NEDELJI TRUDNOĆE REKLA POTRESNU VEST: Porađala sam se 12 sati i rodila MRTVOG sina, a daću vam savet koji MORATE zapamtiti! (FOTO)

Žena -

Kristi Votson (20) iz Australije izgubila je svog sina zbog, kako tvrdi, sistema koji je nije slušao. Stoga moli sve trudnice da slušaju svoje telo i ne odustaju dok god od doktora ne dobiju sve odgovore.

Ona je već imala tri pobačaja, ali je rešila da sebi da još jednu šansu. Ipak, u 26. nedelji sve je krenulo u pogrešnom smeru.

"Znala sam da nešto nije u redu. Moje lice, ruke i noge su bili užasno natečeni, imala sam glavobolje, zamućen vid i pritisak koji je skakao gore dole i znala sam da to nisu normalni simptomi u trudnoći", opisala je početak tragedije koju su doktori nakon pregleda u bolnici uveravali da je sve u redu. Isto su učinili i kada je rekla da bi potražila drugo mišljenje. Situacija u kojoj se ona žalila, a oni su je vraćali kući trajala je šest nedelja sve dok jednog dana u 32. nedelji trudnoće jedna medicinska sestra nije sela uz nju i otkrila joj da ima preeklampsiju. Tada joj je saopšteno da njenom dečačiću srce više ne kuca.

Tri dana nakon toga prošla je kroz 12 sati porođaja pre no što su joj dozvolili da u ruke primi svog preminulog mališana. Dala mu je ime Kajsen, okupala ga, obukla i stavila u krevetić, a onda se od njega oprostila.

"Izgubila sam svog predivnog dečaka zbog sistema koji me nije slušao. Morala sam da gledam svoju porodicu slomljenih srca jer su izgubili nećaka, unuka… i ja sam bila slomljena jer mi niko nije pomogao kad mi je ta pomoć trebala", rekla je ona i dodala:

"Želim da ljudi znaju moju priču tako da znaju kad im njihova intuicija govori da nešto nije u redu da traže odgovore, da se vraćaju dok god ne dobiju te odgovore i dok ne budu sigurni da su ih čuli."

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track