TOP 3 ODEVNE KOMBINACIJE ZA NAJLUĐU ŽURKU! Influenserke imale pune ruke posla, jedva se odlučile: Skratite sebi muke i obucite OVO ZA DOČEK 2019! (FOTO)
Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

TOP 3 ODEVNE KOMBINACIJE ZA NAJLUĐU ŽURKU! Influenserke imale pune ruke posla, jedva se odlučile: Skratite sebi muke i obucite OVO ZA DOČEK 2019! (FOTO)

Žena -

Decembar već polako ali sigurno "curi" i sve se više bližimo trenutku kada ćemo okruženi najmilijima proslaviti Novu godinu. Za tu priliku, dame se uvek posebno spremaju, jer za razliku od mnogih drugih slavlja imaju toliko mogućnosti da ne znaju gde bi se pre okrenule! Iz tog razloga mnoge već neko vreme vrte stranice i profile posebno na društvenoj mreži Instagram, u potrazi za idealnom kombinacijom. Iz tog razloga influenserke imaju pune ruke posla. One su tu da vam i te kako izađu u susret što se tiče top stajlinga inače, a tek za doček 2019!

1. Obuća na prvom mestu

Đorđa Tordini jednom prilikom u Njujorku prošetala je crnu i zlatnu varijantu i očarala brojne modne znalce. Neki trendovi vraćaju se na velika vrata - poput širokih rukava na kratkim haljinama i kompletima sa suknjama, te zašto se ne odlučiti za baš to i obuti nenormalno duboke čizme? Ne moraju da budu zlatne, mogu da budu lakovane, u boji, od prevrnute kože... kosu prebacite na jednu strani u ponesite tašnu kojom ćete zapravo stajling samo ukrasiti.

2. Veliki brojevi

"Oversajz" blejzeri su nam došli i kao trend izgleda neće još nigde. Ipak, za slučaj da se nešto desi, iskoristite trenutak i prošetajte jedan takav komad u što neobičnijem stilu, kao Đorđina koleginica i prijateljica što je - na šljokice. Takođe, ukoliko kao i ona ponesete kratku i seksi haljinu u jednom tonu ispod blejzera, on faktički može da bude bilo kakav. Na tufne, na pruge...

3. Samo neka sija

Detalji koji sijaju su neizbežni u ovo doba godine, međutim ako ste jedna od onih devojaka koje stvari "ne rade napola", nađite haljinu koja će da zaintrigira cela! I u ovom slučaju možete da izaberete ono što vam najviše prija: kao Olivija Kulpo da pokažete dramatični dekolte, ili pokaćite leđa, ili istaknite noge... sve u svemu, u ovakvoj haljini vam sigurno neće biti dosadno ni sekundu.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track