Najnovije vesti

STOP VIŠKU KILOGRAMA TOKOM ZIME: Kako da se ne ugojite za vreme praznika?
Foto: Promo

Teško je sačuvati dobru liniju

STOP VIŠKU KILOGRAMA TOKOM ZIME: Kako da se ne ugojite za vreme praznika?

Žena

Ovaj period može da bude vrlo nepovoljan za kilažu: hladno je pa smo manje fizički aktivni, jedemo jaku hranu, naročito za doček Nove godine, Božić, mnogobrojne slave. Teško je sačuvati tada dobru liniju, ali nije nemoguće. Pogledajte OVDE i OVDE šta treba da uradite kako biste sprečili salce da se gomila.

 

Ono što će vas naterati da se dobro preznojite uz malo bilo kakve fizičke aktivnosti (tu se računa čak i sređivanje kuće, np.) i sprečite da se salce na butinama i stomaku taloži ili da se eliminiše postojeće jesu BERMUDE i POJAS za mršavljenje SUPER FIT! Oni su napravljeni od specijalnog materijala NEOTEX-a koji pojačacva znojenje, pa samim tim ubrzava proces topljenja masnih naslaga, što podrazumeva i uporni CELULIT!

 

I bermude i pojas se danas mogu kupiti po prazničnoj HIT CENI od 950 RSD OVDE (bermude) i za 720RSD OVDE (pojas) ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

foto: Promo

 

Ovo nije rezervisano samo za žene!!! I pojas i helanke mogu da koriste i muškarci. Mogu da se nose ispod odeće, a žene bermude mogu da nose i kao bilo koje druge obične helanke.

 

I bermude i pojas se danas mogu kupiti po prazničnoj HIT CENI OVDE (bermude), OVDE (pojas) ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

foto: Promo

 

(Promo)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...