SPAS U ZADNJI ČAS: Ovo su 4 novogodišnje frizure koje ćete LAKO napraviti i zablistati u spektakularnoj NOĆI! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

ŽENE, PROBAJTE

SPAS U ZADNJI ČAS: Ovo su 4 novogodišnje frizure koje ćete LAKO napraviti i zablistati u spektakularnoj NOĆI! (FOTO, VIDEO)

Žena -

Efektne frizure možete napraviti u samo nekoliko minuta i bez puno muke. Za njih vam ne treba višegodišnje frizersko iskustvo ni "svemirska" oprema, samo malo dobre volje...

Efektni rep

Ovo je odlična frizura u svakodnevnim, ali i svečanijim varijantama. Ako se odlučite na ovu frizuru, nećete izgledati kao da ste proveli sate u omiljenom frizerskom salonu, ali niko neće pomisliti da niste uložili dovoljno truda u izgled za najluđu noć u godini.

Romantični valovi

Ako želite nešto posebniji izgled, valovi su uvek dobar odabir. Ipak, za frizuru dostojnu Holivuda trebaće vam pomoć prijateljice. Iako one malo veštije dame znaju same da naprave ovakvu frizuru, mnogo je lakše ako imate nečiju asistenciju i još jedan par ruku.

Lažna punđa

Noć koja je pred vama verovatno planirate da provedete plešući bez prestanka, a u tom slučaju idealan je odabir podignuta kosa.

Šljokice

Koju god frizuru odaberete, nemojte da zaboravite šljokice. Čak i ako vam šljokice nisu omiljene, ovo je idealno vreme za nešto što nikada niste probali. Uostalom, novogodišnja noć je skoro jedini trenutak kada vas niko neće gledati čudno što uokolo hodate sa šljokicama na glavi.

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track