STRAŠNO DETINJSTVO

OTAC JU POLIO KISELINOM DOK JU JE MAJKA DOJILA: Ostala je bez oka, lice joj je puno OŽILJAKA, ali se ona nije predala... Sad je poznata MANEKENKA (VIDEO)

Žena -

Indijku Anmol Rodriguez (23) napao je njen otac. Naime, dok je bila beba i dok ju je majka dojila, polio ju je kiselinom.

Majka je umrla, a Anmol je završila u bolnici. Pod nadzorom doktora bila je pet godina. Oca su osudili na zatvorsku kaznu, a Anmol je završila u sirotištu, gde je završila školu.

- Bila sam mala i nisam shvatala da se druga deca razlikuju od mene dok nisam došla u sirotište. Tada sam videla da druga deca drugačije izgledaju - kaže.

Kasnije je završila studije i počela je da živi samostalno. Zahvaljujući svojim kontaktima među ženama političarkama, uspela je stvoriti organizaciju koja pomaže devojkama i ženama poput nje. Iako je izgubila jedno oko i ostali su joj ožiljci na licu, Anmol ponosno pozira kao manekenka. Jednoj je prijateljici koja je takođe povređena u napadu kiselinom pomogla da se uda.

- Žrtvama pomažem edukacijom. Želim da shvate da mogu da upotrebe svoje veštine, da pronađu posao i žive od svog novca. Želim da kao žrtva koja je preživela napad kiselinom postanem manekenka i da proširim svest o tome da napad kiselinom ne mora da značii i kraj života. Nadam se da ću inspirisati žene da svoja lica ne pokrivaju već da hodaju ponosne i samouverene - rekla je Anmol.

Delhi vibes ?? . . #ootd #winter #delhi #delhiweather #fun

Објава коју дели I.Am.Priceless (@anmol_rodriguez_official) дана

Kurir.rs/The Sun/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track