Najnovije vesti

AKO NEMATE SREĆE SA MUŠKARCIMA, SIGURNO PRAVITE NEKU OD OVE 3 KOBNE GREŠKE: Umesto idilične veze koju ste zamislile, evo na šta treba da se fokusirate!
Foto: Profimedia

obratite pažnju

AKO NEMATE SREĆE SA MUŠKARCIMA, SIGURNO PRAVITE NEKU OD OVE 3 KOBNE GREŠKE: Umesto idilične veze koju ste zamislile, evo na šta treba da se fokusirate!

Žena

Iako ste možda pročitale nekoliko knjiga u kojima su vam ljubavni eksperti objasnili šta morate raditi, sreća vam se još uvek nije osmehnula.

Neko će vam reći da se trudite premalo, a neko da se trudite previše. Ipak, osnovna stvar problema, zbog koje nemate sreće s muškarcima, leži u sledeća tri razloga.

 

Gledate na muškarce prvenstveno kao na seksualna bića

 

Iako je seks bitan, nije najbitniji. Umesto da mu nakon prekratkog poznanstva odajete svoje veštine u krevetu, pokušajte ga upoznati i saznati postoji li među vama emocionalna povezanost koja ipak drži kormilo svakog odnosa.

foto: Profimedia

Nesigurne ste

 

Možda mislite da isijavate samopouzdanjem, ali ponekad neki, na prvi pogled beznačajni, postupci mogu drugoj osobi stvoriti jednu sasvim drugačiju sliku o vama. Počnete li na prvom sastanku da ogovarate svog bivšeg, vređate druge žene i ističete njihove nedostatke, istovremeno vređate sebe i svoju inteligenciju, pa odajete utisak osobe koja na sve ljude gleda kao na konkurenciju i koja nije sigurna u sopstvene sposobnosti.

foto: Profimedia

Ne prepoznajete signale koje vam šalje

 

Vama se u glavi rodila misao o idiličnoj vezi i odlučile ste ostvariti tu zamisao po svaku cenu. Upravo to vas je zaslepilo jer ste, usmerivši se samo na jednu tačku, izignorisali sve signale koje vam je muškarac slao. Možda je on apsolutno nezainteresovan za vezu, želi isključivo seksualni odnos i ne želi da se obavezuje. Nemojte razmišljati o tome kako ćete ga vi promeniti. Umesto toga, usredsredite se na upoznavanje osobe i nemojte gubiti vreme tamo gde nema nade.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Srbija Danas / Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...