ZNATE LI ŠTA ZBLIŽAVA PARTNERE? Nema veze sa ljubavi i SEKSOM, a kada pročitate, nećete moći da poverujete!
Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE POTVRDILO

ZNATE LI ŠTA ZBLIŽAVA PARTNERE? Nema veze sa ljubavi i SEKSOM, a kada pročitate, nećete moći da poverujete!

Žena -

Svi vole čist prostor i osećaj da su se konačno rešili nečistoće u kući, istina je da ponekad jednostavno nemamo volje za čišćenje i radije bismo se predali odmoru uz film ili muziku. Međutim, najnovija istraživanja pokazuju da zajedničko čišćenje može zbližiti partnere.

Nakon što su istraživači ispitali grupu heteroseksualnih parova o njihovoj rutini čišćenja i raspoređivanja kućanih poslova došli su do nekih vrlo zanimljivih rezultata. Naime, ispostavilo se da parovi koji dele svoje poslove imaju bolji seksualni život u odnosu na parove koji to ne čine.

foto: Profimedia

"Iako je manje od jedne trećine parova koje smo proučavali podjednako bilo zaduženo za obavljanje kućanih poslova, to su bili parovi koji su, za razliku od parova u prethodnim decenijama, bili najzadovoljniji svojim bračnim i seksualnim životom", navodi se u izveštaju.

foto: Profimedia

Međutim, čini se da su stručnjaci ipak došli do zanimljivih saznanja kada je reč o polovima. Prema studiji, muškarci smatraju da je zajednički šoping sa životnom saputnicom odličan način za zbližavanje, dok žene uživaju u pranju posuđa sa svojim muškarcima. U istraživanju takođe stoji da je najveći izvor nezadovoljstva muškarca kada je reč o kućanim poslovima upravo pranje posuđa.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Evoke, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track