Najnovije vesti

ČITAJTE ZNAKE KOJI SU ISPRED NOSA: Lako ćete prepoznati onog PRAVOG, ovo su signali da je LUD ZA VAMA!
Foto: Profimedia

PROCENITE GA

ČITAJTE ZNAKE KOJI SU ISPRED NOSA: Lako ćete prepoznati onog PRAVOG, ovo su signali da je LUD ZA VAMA!

Žena

Bez obzira na to koliko neka veza traje, lepo je biti otvoren tako da oba partnera znaju na čemu su. Posvećenost nekome se pokazuje na razne načine, a to naročito važi za izvesne postupke.

 

Ovo je pet znakova da vas partner obožava, čak i ako to ne zna da verbalno izrazi na pravi način.

 

Traži fizički kontakt

 

Fizička privlačnost igra veliku ulogu u sveopštoj privlačnosti. Kada partner oseća da ga konstantno privlačite, i to ne samo u seksualnom smislu, to je pokazatelj da mu je veoma stalo do vas. Dobar znak je kada u sobi pogled i ramena usmerava ka vama i želi da vas zagrli ili stegne vam ruku kada ste blizu.

 

foto: Profimedia

Želi da znate šta se dešava

 

Deljenje dnevnih iskustava i onoga što vam se dešava je vrlo važno i dobar je znak da ste nekome veoma bitni. Oni neće imati šta da kriju i redovno će vam pričati šta ima novo kod njih i kako se osećaju po pitanju toga što im se desilo.

 

Uključuje vas u svoj život

 

Pored razgovora o svemu, tu je i aspekt deljenja raznih iskustava. To znači da će vas partner pozvati da zajedno učestvujete u nekim svakodnevnim i drugim aktivnostima, poput odlaska u nabavku, trčanja ili odlaska na neka njegova omiljena mesta. To takođe može da uključuje i zajedničke trenutke sa partnerovim prijateljima.

 

foto: Profimedia

Ispunjava obećanja

 

Oni koji nisu sigurni oko svoje veze mogu ponekad da nešto obećaju u trenutku i kasnije se predomisle oko ispunjavanja toga, jer im se promenilo mišljenje o partneru ili samoj vezi. Neko kome je zaista stalo do vas uvek će se potruditi da ispuni obećanje, jer na taj način dokazuje da mu je stalo i šta vi mislite o njemu.

 

Otvoreno priča o budućnosti

 

Kada neko tvrdi da mu se sviđate neizmerno, to se između ostalog može videti i po njihovoj otvorenosti kada su u pitanju planovi za budućnost. Bilo da se radi o nekom putovanju, zajedničkom slavljenju praznika ili odlasku na nečije venčanje, to su sve načini da provede još više vremena sa vama i početni koraci u planiranju zajedničke budućnosti.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Citymagazine, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...