MESTO GDE SNOVI POSTAJU STVARNOST: Upoznajte se sa eksluzivnim hotelom sa uslugom visokog nivoa
Foto: Promo

MESTO GDE SNOVI POSTAJU STVARNOST: Upoznajte se sa eksluzivnim hotelom sa uslugom visokog nivoa

Žena -

Danas želimo da vam približimo Belek, malo mesto u Antalijskoj regiji, koje je doživelo pravi procvat u pogledu turizma, zahvaljujući brojnim mineralnim izvorima kojima je okruženo, kao i prirodnim predispozicijama za razvoj golf turizma. Sa preko trideset hotela visokog ranga, Belek je stekao imidž luksuznog letovališta. Belek to i jeste. Nećete pogrešiti u izboru hotela, ni u kom slučaju, ali postoji hotel koji svoje posetioce ostavlja bez daha, koji jednostavno odiše kvalitetom, luksuzom i elegancijom i izdvaja se u odnosu na ostale.

foto: Promo

Zakoračite sa nama u hotel kao iz snova, Rixos Premium Belek 5* . Na samo 5 km od centra Beleka, i oko 35 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se jedan od najpoznatijih hotela u ovoj regiji, koji opravdava ime jednog od najboljih lanaca hotela u Turskoj, Rixos. Osim dobrom reputacijom, može se pohvaliti perfektnom uslugom i 700 metara dugom peščanom plažom, za najopuštenije momente vašeg boravka. Hotel ima već dugogodišnju tradiciju, jer je sagrađen 2005. godine, ali je skoro i renoviran, 2017. godine, u modernom stilu, spajajući estetiku sa funkcionalnošću. Ako se odlučite na letovanje u ovom hotelu, osetićete se zaista privilegovano, jer ovaj hotel pruža savršen doživljaj za vas i vaše najdraže, kao da ste se našli u potpuno nestvarnom svetu snova. Pružiće vam pravi dom tokom odmora, vrhunskog komfora, prilagođen vašim potrebama, na očaravajućoj destinaciji kao što je Belek.

foto: Promo
foto: Promo

Dokaz da ničega ne manjka u Rixos Premium Belek 5* Hotelu, jeste besprekorna ultra all inclusive usluga, zahvaljujući kojoj možete isprobati najrazličitije ukuse iz celog sveta, koje sa ljubavlju pripremaju pravi profesionalci, u glavnom restoranu „Turquoise“. Restoran se sastoji iz 4 dela, od kojih je jedan prilagođen deci, a u ponudi ima i specijalan dijetalni meni. U toploj, porodičnoj atmosferi, vaši mališani mogu imati svoj kutak i u restoranu „Yummy“, koji je podređen željama i potrebama najmlađih, tako da će se i oni osećati posebno, što će i vas učiniti srećnim. Ukoliko biste da isprobate najpoznatije kuhinje, tu su i a la carte restorani. Restoran „La Roseta“, za zalogaje iz Italije, zatim za ljubitelje mesa tu je sofisticirani „Meat & Love“ restoran, i naravno, nemojte nikako zaobići „A la Turca“ restoran u tradicinalnoj atmosferi Turske sa bogatom kuhinjom, koja datira još iz doba Osmanlijskog carstva.

foto: Promo

Ako putujete sa decom, posebno će vas oduševiiti brojni sadržaj organizovan da bi vaša deca bila vesela u svakom momentu. Osmeh na licu najviše će im mamiti odlično opremljen akva park, mini klub, igraonice, mini disko i životinjski park, koji je dom hiljadama najlepših bića Mediterana, uključujući tropske ribe. Približite se delfinima ili ajkulama u podvodnom safariju, sprijateljite se sa pingvinima i tigrovima, i pogledajte bele kitove i morževe tokom predstave. A kada poželite da odmorite i posvetite se samo sebi i svom miru, krenite na put svog unutrašnjeg sveta u relksirajućoj atmosferi Spa & Wellness centra, koji se prostire u čak 38 soba za masažu, dok vam je na usluzi 50 terapeuta. Tursko kupatilo, zona oporavka, klasična sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen, samo su deo eksluzivnog sadržaja spa centra. I sve to na površini od 4.500m2.

Ili ipak volite da ste aktivni i preferirate sport? Da li obožavate vodene sportove, tenis ili fudbal? Da li gajite ljubav prema golfu, odbojci ili ste srećni kada dan započnete u fitnes centru? Baš sve ovo možete u Rixos Premium Belek Hotelu 5*.

foto: Promo

Mi vam želimo da vaša mašta postane stvarnost. A siguran korak ka tome možete učiniti posetom sajta agencije „1A Travel“, ili posetom jedne od poslovnica, gde ćete dobiti smernice za vaše letovanje iz snova.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track