Najnovije vesti

NISU NI SVESNI KOLIKO SU ODBOJNI: Ovo su osobine MODERNOG muškarca koje žene jednostavno NE PODNOSE!
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

NISU NI SVESNI KOLIKO SU ODBOJNI: Ovo su osobine MODERNOG muškarca koje žene jednostavno NE PODNOSE!

Žena

Moderno vreme donelo je nove načine ponašanja koje su vrlo brzo usvojili i brojni muškarci, a da nisu ni svesni kako upravo time često odbijaju žene.

 

Prevrtljivost

 

Ako ste nedosledni u apsolutno svemu, teško će vas iko gledati kao potencijalnog partnera. Obećali ste da ćete večeras ići u bioskop, ali ste shvatili da vam se ne da jer je napolju hladno? Usred dopisivanja se povučete bez reči jer "imate pametnijeg posla", pa se opet javite kada vam bude dosadno? Jedan dan planirate da putujete svetom i skrasiti se u Norveškoj, a već sutra mislite kako se nigde ne živi tako dobro kao ovde? Sve to odbiće žene.

 

foto: Profimedia


Komunicirate samo kada se vama hoće

 

Oko ljudi do kojih vam je navodno stalo trebalo bi da se potrudite. Ako se ženama javljate svakih par dana ili samo kada vam je smrtno dosadno, one vas sigurno neće gledati kao potencijalnog partnera. Takvo ponašanje trebalo je da ostane u tinejdžerskim danima kada vam je bilo važnije da idete na fudbal s drugovima, nego provesti vreme s devojkom.

 

foto: Profimedia

Škrtost

 

Ne, nije ravnopravno da svako plaća svoj deo računa svaki put kada se vidite, osim ako ste upravo završili srednju školu i "preživljavate" od džeparca koji vam roditelji daju. Naravno, to ne znači ni da vi morate svaki put sve platiti, ali verovatno ne postoji puno žena koje će oduševiti vaše "mere štednje" kada vide da iz novčanika vadite tačan iznos za kafu koju ste popili.

 

foto: Shuterstock

Nisam spreman za vezu

 

Jednostavno, nema apsolutno nikakvog problema ako stvarno niste. Međutim, ako se čudite što većina žena prekida komunikaciju nakon što se mesec dana ponašate kao da ste u vezi, a onda je iz vedra neba "bombardujete" izjavama poput ove, krajnje je vreme da promenite taktiku. Ne morate biti u vezi i to je potpuno u redu, ali onda jasno dajte do znanja šta tražite.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...