Najnovije vesti

DA ME NEKO TAKO PONIZI! SADA BIH OTIŠLA I VRATILA BIH JOJ KESU: Pravila je sinu rođendan, a kada je videla JEDAN POKLON para joj je krenula na uši!
Foto: Profimedia

Šok

DA ME NEKO TAKO PONIZI! SADA BIH OTIŠLA I VRATILA BIH JOJ KESU: Pravila je sinu rođendan, a kada je videla JEDAN POKLON para joj je krenula na uši!

Žena

Reakcija majke iz Hrvatske koja se pobunila oko poklona za sinov prvi rođendan izazvala je burne reakcije i podstakla burne rasprave među ženama iz regije. Da li vi mislite da je u pravu?

 

Jedna majka iz Hrvatske koja je želela da ostane anonimna, obratila se ženama u grupi "Ženske priče" na Fejsbuku i požalila kako je sve lepo pripremila za proslavu prvog rođendana svog sina, a od jedne gošće dobila je samo kutiju keksa i kilogram jabuka.

 

foto: Printscreen

"ANONIMNO: sinoć mi gosti došli na prvi dečji rođendan mog sina. Ja sam svega poređala po stolu i nisam stvarno žalila. Bilo je smokija, štapića, keksa, kisele... Međutim, kad su svi otišli kući, ja sam otvorila kese i bilo je svega i svačega, ali u jednoj kesi sam našla samo keks i kilogram jabuka. Ja sam bila u šoku i nije mi bilo dobro. Da me neko ponizi s takvom milošću. Ja sam zapisivala ko je šta doneo i tačno znam da je tu kesu donela jedna komšinica. Šta biste vi uradile na mom mestu, da joj vratim kesu? Zaboravih da kažem i : "keks sam otvorila, ali kupiću drugi isti takav", stoji u objavi na Fejsbuku.

foto: Profimedia

Članice grupe žestoko su osudile ovaj nesmotreni potez i stale u obranu žene koja je "dala koliko ima".

 

foto: Printscreen

"Znači strašno... Jesi li možda razmišljala o tome da ta osoba nema novca pa nije nešto više kupila ili? Jadno je da u 21 veku ljudi gledaju ko je šta doneo... Sorry, ali meni je ovo fuj...", "Toliko nisko si spala da gledaš koliko je ko doneo!?! Toj ženi je to možda bilo zadnjih 30 kuna u novčaniku. Da ste mi mama tačno bi me bilo sramota od vas" i "Možda je žena imala para za to, nije poklon bitan, nego da se deca zabave. Kako vas nije sramota kao majku tako da razmišljate", samo su neki od komentara žena koji su se našli ispod ove objave.

 

I dok je deo njih branio komšinicu, a deo se nadao da je reč o šali, brojne žene komentarisale su to kako je ona počastila svoje goste.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Žena / Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...