U SUBOTU SAM SE UDALA ZA MUŠKARCA SVOG ŽIVOTA: Otišli smo na MEDENI MESEC i prve bračne noći saznala sam TAJNU KOJU JE KRIO! Evo zašto tražim HITNO PONIŠTENJE braka!
Foto: profimedia

ISPOVEST OČAJNE MLADE

U SUBOTU SAM SE UDALA ZA MUŠKARCA SVOG ŽIVOTA: Otišli smo na MEDENI MESEC i prve bračne noći saznala sam TAJNU KOJU JE KRIO! Evo zašto tražim HITNO PONIŠTENJE braka!

Žena -

Tek se udala, a već razmatra razvod zbog, kako kaže, užasavajućeg otkrića o mladoženji koje je usledilo na medenom mesecu.

Internetom kruži ispovest žene (27) koja se nedavno udala za, kako je mislila, muškarca svojih snova. Zabavljali su se šest meseci a u subotu je palo venčanje. Mladoženja (32) i mlada su, inače, seks konzumirali tek prve bračne noći, i to na njegovu inicijativu.

Par puta smo se pre braka malo "zabavili" ali nikad nismo išli do kraja. On bi uvek zaustavio akciju pred sam kraj. Govorio mi je da je "tradicionalan tip" i to mi se dopadalo.

foto: Profimedia

Međutim, kako je saznala na medenom mesecu, nije tip bio staromodan jer je džentlmen, već jer je pokušavao da sakrije jednu tajnu.

Ta tajna je - mikropenis sa kojim se susrela u toku prve bračne noći.

Celu priču iznela je na Redditu uz opasku da razmatra razvod.

- Osećam se na neki način prevarenom, kao da mi nije rekao punu istinu o sebi pre braka - kaže ona i pita ostale forumaše za mišljenje i savet.

Ljudi je masovno podržavaju u ideji o razvodu.

- Iako je užasno odbijati ljude na osnovu fizičkih nedostataka (recimo, mikropenisa), ovo što je on uradio je užasno i imaš puno moralno pravo da ga ostaviš - savetuje je jedan forumaš.

- Ako mene pitaš, ovde se ne radi o veličini penisa, već o činjenici da nije imao hrabrosti da ti to kaže i činjenici da mu više nikad nećeš u potpunosti verovati. Traži poništenje braka što pre - savetuju je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja