PO HALJINU U SRBIJU

SEIDA (25) IZ PRIJEPOLJA NAJLEPŠA U NAJBOGATIJOJ POKRAJINI NEMAČKOJ: Grof joj poklonio prsten od 3.000 €, a sada KREĆE NA TRON (VIDEO)

Žena -

Prijepoljka Saida Rovčanin (25) iz Darmštata zvanično je proglašena za najlepšu devojku nemačke pokrajine Hesen.

Na izboru u Gisenu, kod Frankfurta, učestvovalo je 17 devojaka iz isto toliko regiona jedne od najbogatijih pokrajina Nemačke, a Saida će predstavljati Hesen na mis Nemačke, koji će se održati 23. februara u Evropa Parku u Rustu, na jugu Nemačke.

Saida je od žirija, koji je bio sastavljen od brojnih poznatih ličnosti iz sveta filma, TV serija, muzike, aktuelnih misica i mistera Nemačke i iz sveta biznisa dobila rekordnih 1.200 poena.

Prva pratilja je Naima Dizner iz Kasela, dok je druga pratilja Paulina Pleger iz Frankfurta. Toliko poena nije dobila ni jedna misica do sada u 30 godina dugoj karijeri Njiliam Balser Euromodel Agencdž, koji je i organizator izbora za mis Hesena.Saida je osim lente dobila brilijantni prsten u vrednosti od 3.000 evra od Gerta grofa od Šverina.

Ona je rekla da su partnerstvo i veza nešto što se pre svega nosi u srcu.

- Moje srce je ispunjeno i to mi je dovoljno i to čuvam samo za sebe - priznala je lepotica.

Novokrunisana mis Hesena kaže za sebe da je obična devojka, da je srećna, lepo se oseća, voli izlaske, druženja sa prijateljima, jednom rečju hedonista. Kaže da su joj roditelji najveći uzor i podrška u životu. Prijateljicu Dacu gleda kao sestru. Smatra da je veoma važno da lepa žena bude obrazovana i poslovno ostvarena i zato joj je na prvom mestu obrazovanje gde želi da napreduje.

Saida se za takmičenje pripremala četiri nedelje. Prema njenim rečima svaka devojka bi trebalo da se bavi sportom, jer je to zdrav način života. Učestvovala je i na takmičenju za Mis SP 2018. godine na kome su učestvovale najlepše predstavnice svih učesnika fudbalskog prvenstva u Rusiji, na kome je bila druga pratilja.

HALJINA IZ NOVOG SADA

Lepa Prijepoljka je zahvaljujući najboljoj prijateljici Danijeli - Daci Grabež blistala na sceni.

- Daca je specijalno zbog haljine otputovala za Srbiju, u Novi Sad, gde je pronašla sve što je potrebno, a za stajling smo se nas dve pobrinule - rekla je lepotica.

Saida sve sama finansira od plate koju zarađuje kao viša službenica u jednoj poznatoj firmi u Darmštatu. Njeni roditelji, otac Šapko Rovčanin je rođen u Prijepolju, a majka Alma Luinović, poreklom je iz Sarajeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja