U SAMO 2 KORAKA DO NAJUKUSNIJEG SLATKIŠA: Savršena kombinacija zdravih sastojaka u najkremastijoj poslastici ikada!
Foto: Promo

U SAMO 2 KORAKA DO NAJUKUSNIJEG SLATKIŠA: Savršena kombinacija zdravih sastojaka u najkremastijoj poslastici ikada!

Žena -

Slatkiši na ljudsko telo imaju sjajan efekat - popravljaju raspoloženje, stimulišu lučenje hormona sreće, čine da nam se sva čula otvore i daruju divne momente uživanja, naročito kada ih delimo sa ljudima koje volimo.

Ipak, mnogi ih se odriču, jer kupovne poslastice često imaju više aditiva, emulgatora i drugih veštačkih dodataka nego onih koji tu treba da se nađu. Na primer, da li ste nekad obratili pažnju da na kutiji sladoleda ne piše "sladoled od čokolade", već "sladoled SA UKUSOM čokolade"? U toj poslastici koju obožavate često postoji samo aroma tog mnogima omiljenog sastojka.

Zbog pomenute činjenice i caka za uštedu kojima se služe većina proizvođača, mnogi su u zabludi da sladoled nema zdravih sastojaka u sebi, da ima previše šećera, ili mnogo kalorija.

Seven Heaven sladoledi su savršeno kremasta kombinacija, PREMIUM kvaliteta, izrađeni od pažljivo odabranih sirovina - svežeg organskog voća (ne arome!) i svežeg domaćeg mleka sa lokalnih farmi u Srbiji, a napravljeni su po staroj tradicionalnoj recepturi italijanskih đelato majstora!

Dodatna prednost Seven Heaven sladoleda je i to što u njima možete da uživate bez griže savesti, jer ne sadrže rafinisane i hidrogenizovane biljne masti, emulgatore i veštačke boje i arome.

Tu se benefiti Seven Heaven sladoleda ne završavaju - ako postite, ako ste vegan ili imate alergiju na namirnice životinjskog porekla, ili ukoliko uopšte ne konzumirate šećer, nećete biti lišeni ovog savršenog kremastog zadovoljstva - za vas su tu veganski i sugar free (bez šećera) sladoledi najrazličitijih klasičnih, voćnih i egzotičnih ukusa, od crne čokolade do manga.

Seven Heaven premium sladoledi su tu u samo dva koraka! Za samo 60 minuta stižu na vašu kućnu adresu i to bez troškova dostave, a sve što treba da uradite jeste da okrenete broj telefona 066/66-00-330 I kažete gelato majstoru svoju idealnu kombinaciju! Tu se prvi korak završava, a već sledeći je – sedmo nebo!

OVDE poručite svoje sedmno nebo i uverite se sami u premium kvalitet Seven Heaven sladoleda. Shvatićete zašto oni koji ga probaju tvrde da ovo nije poslastica, već istinsko remek delo!

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track