DA LI STE ČULI ZA PAMETNE MAKAZE? Ova višenamenska stvarčica olakšaće vam poslove u kuhinji!
Foto: Promo

alatke u kuhinji

DA LI STE ČULI ZA PAMETNE MAKAZE? Ova višenamenska stvarčica olakšaće vam poslove u kuhinji!

Žena -

Umesto 6 „alatki“ sada možete da kupite samo jednu koja sadrži sve navedeno i olakšate i ubrzate pripremu jela – pogledajte OVDE ove specijalne makaze-nož, oduševiće vas njihova praktičnost!

PAMETNI NOŽ 6 U 1 je specijalni nož koji pored običnog sečiva ima i daščicu, pa tako hranu možete da sečete direktno u posudu u kojoj ćete je pripremati, bez prljanja velikih daščica i drugih sudova! Može da seče sve vrste namirnica: povrće, voće, sir, pa čak i meso i ribu. A ono što je najbolje je činjenica da pored noža može da bude i ljuštilica za povrće + ljuštilica za ribu + daščica + otvarač za flaše + sečivo za koske!

A gde to možete da kupite 6 „alatki“ u jednoj po ceni običnog noža? Možete da poručite već sada OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po ceni od SAMO 950 din!

foto: Promo
foto: Promo

Ono što je fenomenalno kod ove alatke je to što na samom dnu ima kukicu zahvaljujući kojoj možete da zatvorite makaze i sprečite da se posečete na njih dok u fioci u kojoj stoje tražite nešto drugo. A tako zatvorene svakako zauzimaju i manje mesta.

foto: Promo

Ako i vi u svojoj kuhinji želite ove fenomenalne makaze, poručite ih odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to po ceni od SAMO 950 din!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track