RANOM ZOROM DREMALE SU KOD FRIZERA, PA SE POSLE JURILE SA STILISTIMA! Samo jedna stvar bila im je bitna: Ovo je tretman koji nijedna glumica NE PROPUŠTA dan pre DODELE OSKARA!
Foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

VELIKO SPREMANJE

RANOM ZOROM DREMALE SU KOD FRIZERA, PA SE POSLE JURILE SA STILISTIMA! Samo jedna stvar bila im je bitna: Ovo je tretman koji nijedna glumica NE PROPUŠTA dan pre DODELE OSKARA!

Žena -

Nema te holivudske glumice koja za cilj nema teški glamur kada je u pitanju dodela Oskara! Ove godine, inače, zlatne statue deliće se po 91. put - a što se više bliži 100. to lepotice imaju više stvari da obave pred pojavljivanje na crvenom tepihu ove ceremonije. Svake godine su, čini se, sve lepše i lepše, a za to je zalužan jedan tretman na koji je iznenađujuće malo ljudi pomislilo.

Naime, kako ističe svetski poznati trener Trejsi Anderson, koja za klijente ima imena poput Gvinet Paltrou, Trejsi Elis Ros... ukoliko hoćete da odete tip top sređene na Oskara, ujutru morate otići na trening, a zatim u spa na opuštanje tela!

"Neki (zbog ostalih priprema) žele na trening i u pet sati ujutru. Ja zbog toga moram da ustanem u 15 do 4", otkriva ona, koju klijenti često pozivaju u bilo koje doba dana i noći samo da bi im pomogla da ostanu fit.

Osim toga, u periodu pred ovaj događaj mnogo se rigoroznije vodi računa o ishrani. Za obrok biraju se isključivo zdrave namirnice, a nakon treninga telo se opušta u raznim spa centrima - kako bi se ujedno i koža "dovela u savršen red".

Odmah posle treniranja, kako ističe, lepotice odlaze u profesionalne ruke dermatologa. Manji zahvati poput "peglanja" bora, botoks, fileri, piling... i te kako se obavljaju pred dan dodele.

Što se tiče kose, ona se hrani šamponima i regeneratorima od prirodnih sastojaka, posebno u slučaju da se na nju dodaju dragulji, veštačke vlasi, pa i perike. Nema mesta za greške!

U ovom periodu stilistima telefoni zasigurno gore koliko zvone! Ogromna je potražnja za svetski poznatim dizajnerima, koji se sa druge strane utrkuju koju će zvezdu obući. Sve što "prošeta" crvenim tepihom izloženo je neverovanom broju očiju, a nema toga ko u ovom slučaju ne želi biti viđen.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track