Najnovije vesti

SUPER BEAUTY TRIK: Kako da imate savršeno sređene OBRVE za manje od 5 min?
Foto: Promo

SUPER BEAUTY TRIK: Kako da imate savršeno sređene OBRVE za manje od 5 min?

Žena

Ako vam je koža osetljiva i vosak vam izaziva crvenilo, iritacije, urastanje dlačica, a pincetom nemate vremena da ih sređujete, ovaj trik će vam znatno olakšati i ubrzati proces korekcije obrva – pogledajte OVDE!

 

FALWLESS APARAT ZA OBRVE je jedan od najbržih načina da korigujete svoje obrve bez odlaska u salon, vrlo precizno! Sa njim za razliku od depilacije:

  1. Nema iritacija
  2. Nema crvenila
  3. Nema urastanja dlačica
  4. Možete da korigujete obrve BILO GDE, BILO KAD, da odmah pošto završite sa korekcijom nanesete ŠMINKU ili da ih sređujete čak i kada ste već našminkani
  5. Tretman nije bolan

Ovaj aparat za obrve uštedeće vam mnogo vremena, truda, ali i novca ako na korekciju odlazite u salon. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od samo 1.490 din!

 

foto: Promo

FLAWLESS APARAT ne čupa dlaku iz korena kao što je slučaj sa depilacijom voskom, ali takođe ni ne utiče na to da dlačice budu gušće i jače kao što to čini brijač. On funkcioniše na principu HIPOALERGENSKIH SEČIVA, a dizajniran je tako da ga je lako držati u ruci i precizno oblikovati obrve.

 

Pogledajte u sledećem videu koliko je lako koristiti ga i koliko malo vremena vam je potrebno za korekciju:

Aparat radi na baterije koje se NE dobijaju u pakovanju.

 

FLAWLESS APARAT ZA KOREKCIJU OBRVA danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od samo 1.490 din!

 

foto: Promo

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...