POTROŠILE BOGATSTVO NA KRALJEVSKI IZGLED: Keširale $72.000 kako bi izgledale kao vojvotkinja Megan! 11 sati ležale na operacionom stolu, sredili joj nos, jagodice, presadili salo u zadnjicu, i to nije sve... (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

NISu zadovoljne svojim telom

POTROŠILE BOGATSTVO NA KRALJEVSKI IZGLED: Keširale $72.000 kako bi izgledale kao vojvotkinja Megan! 11 sati ležale na operacionom stolu, sredili joj nos, jagodice, presadili salo u zadnjicu, i to nije sve... (VIDEO)

Žena -

Na novi, kraljevski izgled samohrana majka i advokat Eksoči Grin (36) potrošila je 30.000 dolara.

Njena operacija transformacije u Megan Markl trajala je sedam sati, a obuhvatila je liposukciju, presađivanje masti i rinoplastiku.

"Ona je zaista prelepa žena. To mi je nekako pomoglo da dobijem inspiraciju i podstaklo da odem pod nož. Moje telo se promenilo nakon drugog deteta. Samopoštovanje mi se srozalo zbog načina na koji sam se razišla od njihovog oca. Nadala sam se da će mi ova operacija vratiti samopouzdanje", rekla je advokatica.

Dan pre zahvata skinula se i doktor Franklin Roze ju je pregledao.

"Omekšaćemo nos. To je lep nos. Napravićemo da više izgleda kao onaj kod Megan Markl. Napravićemo i dva reza kako bi se rešili te dečje masnoće", komentarisao je doktor, a prenosi Daily Mail.

"Već vidim neke promene. Jako sam uzbuđena i jedva čekam da otekline splasnu i da vidim prave rezultate", rekla je posle operacije kazala je.

foto: Pritnscreen

Istom zahvatu i kod istog hirurga sa istim ciljem se podvrgla i agenti za nekretnine Renata Vilijams (33).

Operacija na njoj je trajao nešto duže - 11 sati, a sve je platila 42.000 dolara. To je uključivalo liposukciju, presađivanje masti na njenu zadnjicu, podizanje grudi s implantatima, sređivanje kože na stomaku i rinoplastiku.

"Želela sam da izgledam kao vojvotkinja Megan. Takvo telo sam uvek želela da imam. Nakon porođa i tri carska reza više se nisam osećala prijatno", ispričala je i dodala da su joj često govorili da liči na vojvokinju.

"Ona je tako graciozna, Znam da neću izgledati baš kao ona, ali bih volila da malo više podsećam na nju", rekl aje dodala da bi volela da ima kraljevsku vilicu i jagodice.

Kurir.rs/Dejli mejl/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track