icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

SARAJEVSKA KLJUKUŠA KOŠTAĆE VAS SAMO 150 DINARA: Sirotinjska večera od krompira gotova za pola sata, a ni BOGATAŠI ne mogu da joj odole (RECEPT)
Foto: Profimedia

SUPER BRZO I JEFtino

SARAJEVSKA KLJUKUŠA KOŠTAĆE VAS SAMO 150 DINARA: Sirotinjska večera od krompira gotova za pola sata, a ni BOGATAŠI ne mogu da joj odole (RECEPT)

Žena

Naše bake, posle napornog dana na njivi, morale su i na brzinu da spreme dobru večeru, koja će zasiti sve ukućane. 

 

Sirotinjsko jelo od krompira, vremenom je postao pravi specijalitet, a sarajevska kljukuša je toliko ukusna da nestane za sekund kada se stave ispred gostiju. 

 

Sprema se veoma brzo, nije skupo i očas posla dobijete super jelo. 

 

Narendajte oljušteni krompir, dodajte so, biber i sitno seckani crni luk. Zatim sipajte brašno i mešajte uz dodavanje vode (da bude malo gušće nego za palačinke), može da dodate i jedno do dva jajeta. Razlijete u podmazanu tepsiju i pecite oko pola sata na 250 C.

 

Možete da na kraju iseckate beli luk pomešate sa malo maslaca pa prelijete pitu, a ako ne volite beli luk, onda samo poslužite uz jogurt ili kiselo mleko.

 

 

foto: Profimedia

 

Kurir.rs/Foto Profimedia

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...