Master Fast System

NIJE JELA NIŠTA 21 DAN SAMO DA SE REŠI NAPASTI: Alana je smršala 6 KG, ali je ČUDO tek usledelo kad je dobila rezultate KRVI! (VIDEO)

Žena -

Alana Ketler iz Kanade nije jela 21 dan pošto se dve godine borila sa kandidom u organizmu. Na sve moguće načine je pokušavala da je se reši, i uz pomoć lekova i alternativne medicine, ali uvek se vraćala i uništavala joj život.

Alana je saznala za "Master Fast System" koji preporučuje da se najveći broj namirnica izbaci iz ishrane na 40 do 108 dana. Budući da je sumnjala da može da izdrži toliko, odlučila je da proba sa 21 danom.

U toku ove neobične dijete jedino što je smela da unosi je miks grejpa i limuna, čajeve, specijalne vrste pudinga - njena "ishrana" je najvećim delom bila u tečnom stanju.

Izgubila je 6 kilograma, ali je uspela da se reši kandide koja ju je mučila dve godine.

"Izbaciti hranu na određeni period je jako teško, ali nisam bila gladna. Više sam mentalno bila vezana za hranu. Ovaj način života je potpuno pročistio moj ogranizam i ubrzao metabolizam i sistem za varenje", objasnila je Alana.

Važno je svakako da to sve odradite sa svojim lekarom, nikako sami i na svoju ruku, kako bi se postigao željeni rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track