Najnovije vesti

ŽENE OTKRIVAJU: U ovim izdanjima se osećaju najviše SEKSI! Svi misle da je u pitanju odeća i šminka, ali NIJE tako!
Foto: Profimedia

PRIZNALE

ŽENE OTKRIVAJU: U ovim izdanjima se osećaju najviše SEKSI! Svi misle da je u pitanju odeća i šminka, ali NIJE tako!

Žena

Mnoge žene misle da su seksi kada obuku provokativnu odeću i stave šminku, ali ima i onih koje se u drugačijim izdanjima osećaju senzualno.

 

1. Sa čašom vina u ruci

 

"Najbliže tome što sam ikad doživela bilo kad sam bila s dečkom na odmoru u Italiji pa bismo predveče ispijali vino uz zalazak sunca i planirali večeru."

 

foto: profimedia

2. U pravom donjem vešu

 

"Znam da je kliše, ali najbolje se osećam u seksi rublju. Prvenstveno zato jer imam velike grudi. Zato se osećam najviše seksi u pouzdanom pušap čipkastom brushalteru."

 

3. Kada imaju kontrolu

 

"Najviše se seksi osjećam kada sam u kontroli situacije i znam da neko poštuje i divi se snazi i lepoti mog tela. Ipak, taj osećaj uvek počinje od mene same, a onda se tek odnosi i na druge."

 

foto: Profimedia

4. U trenutku

 

"Ne razmišljam previše o tome osećam li se seksi ili ne, osim kad imam seks. Tad se uvek osećam moćno i privlačno. Takođe, zapravo mi je više seksi iščekivanje seksa nego sam čin."

 

5. U sopstvenoj koži

 

"Za mene, osećati se seksi ne znači uređivati se za nekog drugog. Ja se, recimo, najviše seksi osećam kada sam u miru i kada mi je udobno. Verovatno se najviše seksi osećam u svojoj spavaćici i papučama."

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...