ORGANIZOVALA GALA SVADBU, ALI PALA NA SITNO: Mlada prenerazila svojim ponašanjem, a evo ZAŠTO JE SVI PLJUJU na društvenim mrežama!
Foto: Profimedia

nije se nadala

ORGANIZOVALA GALA SVADBU, ALI PALA NA SITNO: Mlada prenerazila svojim ponašanjem, a evo ZAŠTO JE SVI PLJUJU na društvenim mrežama!

Žena -

Svadba u Australiji organizovana je da bi podnela troškove, i donela zaradu mladencima, ispostavilo se nakon svadbenog veselja. Sve ovo dobilo je epilog i na društvenim mrežama, a o skandaloznom ponašanju mlade i dalje se priča.

Jedna gošća obelodanila je na svom Fejsbuku da je bila zatečena kada je tokom venčanja kome je prisustvovala, nevesta zatražila još novca uz poklon koji je dala, jer on nije pokrivao troškove "stolice".

Ona je do detalja objasnila i koliko je novca izdvojila za poklon mladencima, ali je šokiralo da to nije bilo dovoljno, pa je morala još i da doda, pored blama koji je doživela na svojoj koži. Ona je darovala 200 dolara i sveću vrednu 75 dolara, ali mlada tim poklonom nije bila zadovoljna pa je tražila dodatnih 300 dolara jer ih je trošak po gostu navodno koštao 500 dolara.

"Prvo sam pomislila kako je samo sarkastična i da se šali, ali bila je ozbiljna. Sveću nije smatrala pravim poklonom jer ne može ništa s njom i nije bila velika kakvu je očekivala", napisala je razočarana gošća nakon svadbe.

Navela je da u Australiji nije običaj da se "isplaćuje stolica", a dobila je i podršku na društvenim mrežama.

– Zašto ljudi očekuju da im se plati kako bi mogli da pokriju troškove ekstravagantne zabave – bio je samo jedan od komentara.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track