Najnovije vesti

IZ RADOZNALOSTI SAM ZAVIRILA NA NJEGOV FB, BOLJE DA NISAM: Imam 45 godina i celi život mi se srušio! Razmišljam supruga da PRIJAVIM POLICIJI ALI MI SE GADI!
Foto: Profimedia

ispovest

IZ RADOZNALOSTI SAM ZAVIRILA NA NJEGOV FB, BOLJE DA NISAM: Imam 45 godina i celi život mi se srušio! Razmišljam supruga da PRIJAVIM POLICIJI ALI MI SE GADI!

Žena

Suprug je bio u kupatilu kada mu je na Fejsbuku stigla nova poruka. Nikada nisam sumnjala u njega, ali čisto iz radoznalosti prišla sam lap topu i pogledala ko mu je napisao poruku. 

 

Ubrzo sam shvatila da je to pisala naša zajednička prijateljica, žena preko koje smo se i upoznali, a kada sam videla da pita za mene počela sam da se dopisujem sa njom. Međutim nisam ni slutila na šta će sve da izađe.

 

Otišla sam da bacim pogled i na stara dopisivanja i ubrzo se pokajala. Moj muž se dopisivao sa prijateljicom naše kćerke i to dopisivanje je bilo puno bolesnih i vulgarnih izraza.

 

U jednoj od njenih poruka pročitala sam da je da je oduševljena predhodnim danom, jer je kako kaže konačno osetila šta znači biti žena. Izašla sam iz tog dopisivanja i nisam mu rekla šta sam videla. Imam 45 godina i celi život mi se srušio.

 

Evo od juče razmišljam šta je najbolje da uradim, čak sam pomišljala da ga prijavim policiji, ali ne želim da budem razlog tome da i drugi ispaštaju zbog mene. Ne bi me toliko povredilo da je u pitanju žena zrelih godina, ali ova devojka je zapravo devojčica od samo 16 godina, kao i naša kćerka. Saznanje da sam život provela sa bolesnim gadom me ubija. Suprug mi se zgadio.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Novi.ba / Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...