NIJE POMERILA OBRVE PUNIH 14 GODINA! A tek da vidite kako je ova bizarna odluka uticala na nju! (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

POTRUDILA SE

NIJE POMERILA OBRVE PUNIH 14 GODINA! A tek da vidite kako je ova bizarna odluka uticala na nju! (FOTO)

Žena -

Don Dejvis rešila je da izbegne bore po svaku cenu! Iako je botoks dozvoljen već 17 godina, nju ta metoda nije privlačila. Don je prestala da pomera obrve, pa tako i kožu čela, a prve rezultate videla je već posle nekoliko meseci. Na to je bila skoncentrisana 14 godina, a njen "pristup" problemu sada podržavaju i mnogi dermatolozi.

"Počela sam da se fokusiram na obrve i ulagala veliki napor da naučim da ih ne pomeram gore-dole kada pričam. Zatim, izbegavala sam da pravim neke face koje sam inače pravila kada pričam. Nakon nekoliko meseci primetila sam razliku. Ne znam da li su ljudi prosto navikli na to da ne vide punu ekspresiju kod drugih, ali niko mi nije prigovorio zbog mog kamenog izraza lica", rekla je ona.

Iako su joj se tokom 14 godina dogodile razne promene, koža oko obrva i čelo ostali su isti kao pre! Ipak, ima tek par finijih linija sa svake strane čela, jer koliko god da je pokušavala, nije mogla da nauči kako da stavi ajlajner i olovku za obrve a da se ne pomeri.

"Uspela sam da izbegnem pojavu bore između obrva. Dermatolozi se slažu sa mojom metodom. Repetitivne facijalne ekspresije podrazumevaju pomeranje mišića i boranje kože. To je kao da koža ima pamćenje i pravi te linije s godinama sve dubljim i dubljim. Doktori kažu da prestankom pojedinih aktivnosti i pomeranjem kože možete da sprečite formiranje finih linija na čelu", kaže ona.

Trik koji je osmislila i koji primenjuje dao joj je pravi mladalački izgled i od njega neće odustati.

Kurir.rs/Popsugar/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track