Najnovije vesti

NEĆU VIŠE DA SE MUČIM: Da li prozori mogu da budu čisti BEZ krpe, BEZ kofe vode i BEZ kvašenja ruku?
Foto: Promo

NEĆU VIŠE DA SE MUČIM: Da li prozori mogu da budu čisti BEZ krpe, BEZ kofe vode i BEZ kvašenja ruku?

Žena

Sakrivanje prozora koje je bilo moguće tokom zimskog perioda više nije izvodljivo sada kada je počelo lepo vreme. Moraju se očistiti. I znamo zašto ste izbegavali da to radite mesecima unazad i zašto vam je to jedan od najomraženijih poslova.

Pranje prozora je podrazumevalo izdvajanje poprilično vremena da se taj posao obavi. A nije ni čudo: nosi kofu i još 116 krpa do mesta gde valja zapeti na brisanje, vrati kofu u kupatilo i sipaj čistu vodu i sve tako. Onda peri sve te krpe, pa pršći sredstvo za glancanje prozora. E, a onda kad sedneš, ima šta i da vidiš – prsla koža na rukama na sve strane! Smežurale se, zanoktice prokrvarile na po kojem mestu, koža pobelela koliko je suva, laka više ni nema ili, još gore, ima ga mestimično. I ko bi ih onda čistio!

foto: Promo

Al dosetili se oni kojima je preko glave gubljenja vremena, energije, isušivanja ruku i “lomljenja” kičme kada se brišu prozori. Setili se kako da se sve to uradi mnogo efikasnije, mnogo brže, a o lakoći i da ne govorimo. Šta su oni zapravo uradili? Osmislili su čistač stakla sa rezervoarom i prskalicom! E, jes’, to mi čisti prozor! Nego šta nego čisti, a evo i kako!

Dakle, 1 jedini čistač zamenjuje: kofu vode, bezbroj krpa i ubrzava čitav process brisanja. Njegova drška je zapravo rezervoar za vodu, tj. za tečnost kojom se čiste prozori. Ta tečnost izbacuje se pritiskom na vrh rezervoara (vrh izgleda otprilike kao vrh bočice na parfemu), a nakon prskanja po staklu tečnost se skida gumom koja se na čistaču nalazi. Lepo “leže” u ruku, nema na staklu vode više nego što treba da bude, brže se čisti i ne umara se!

foto: Promo

Šta vam se sa ovim čistačem neće desiti što vam se dešava kada čistite krpom? Neće vam ostajati beli tragovi od tečnosti. To se dešava kada krpa nije dovoljno isceđena, a ovde toga nema. Ovde guma uklanja svaku kapljicu! A pritom će vam ruke, baš zato što nema krpe i potapanja u vodu, ostati suve, čiste, negovane. Lak takođe.

foto: Promo

Čistač stakla sa prskalicom nije predviđen samo za prozore. Njime mogu da se čiste gotovo sve staklene površine. Idealan je za izloge koji su veliki, a za koje se ne sme dozvoliti da ne budu besprekorno čisti. Odličan je ia za automobil, pa čak i za staklene stolove.

Više ga uopšte nije teško pronaći i kod nas! Više ne morate da ga poručujete iz inostranstva kao što su mnogi radili, ne morate da čekate na njega i po nekad 2 meseca i ne morate da za njega date veliku sumu novca. Sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručite po sniženoj ceni od samo 490 din!!! Šta čekate? Požurite, jer količine su ograničene! Sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručite po sniženoj ceni od samo 490 din!!! Šta čekate? Požurite, jer količine su ograničene!

foto: Promo

(Kurir.rs/ Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...