Najnovije vesti

NABACILI STE NEKOLIKO KILOGRAMA I NE ŽELITE NI DA STANETE ISPRED OGLEDALA? Postoji 6 načina da pucate od samopouzdanja i kada vam telo nije SAVRŠENO!
Foto: Profimedia

POSLUŠAJTE

NABACILI STE NEKOLIKO KILOGRAMA I NE ŽELITE NI DA STANETE ISPRED OGLEDALA? Postoji 6 načina da pucate od samopouzdanja i kada vam telo nije SAVRŠENO!

Žena

Nekada je potrebno samo malo da se osećate bolje, pa čak i u slučaju da imate nekoliko kilograma viška.

 

Ovo su saveti da zablistate i da zračite pozitivnom energijom:

 

1. Zaboravite na druge stvari dok jedete

 

Kada je hrana u pitanju, treba da izbjegavate bilo kakav "multitasking". Kada jedete, posvetite se isključivo tome. U protivnom se nećete fokusirati na jelo, niti ćete moći da pratite koliko ste i čega pojeli.

 

foto: Profimedia

2. U ormaru obavezno imajte par gustih, crnih helanki

 

Crne helanke odličan su izbor za brojne kombinacije - vaše noge delovaće mršavije, crnu boju možete kombinovati sa bilo čim, pristupačnih su cena i prikriće većinu vaših nedostataka. Vodite samo računa o tome da nosite dovoljno dugačke gornje delove i tamne čarape ispod helanki kako ne biste hodali u providnom.

 

foto: Profimedia

3. Slobodno ostavite deo hrane

 

Samo zato što ste u gostima ili zato što ste platili večeru u skupom restoranu, ne znači da tanjir morate da "očistite". Kada ste kod nekoga uzmite manju porciju, a u restoranu slobodno ostavite višak.

4. Investirajte u kvalitetan veš

 

Dok se ne rešite viška kilograma, obavezno nabavite donji veš koje će vam pomoći u prikrivanju nedostataka. Steznici i gaćice s istim efektom popraviće celokupni dojam koji ostavljate - stegnuće vaš stomak, naglasiti struk, zategnuti zadnjicu i bokove. Iako ovakvi komadi nisu baš jeftini, vrede svakog novčića kog u njih uložite.

 

foto: Profimedia

5. Kad god možete, nosite visoke pete

 

Znamo da i nisu baš najudobnije. I znamo da znaju biti vrtoglavo skupe. No u predivne cipele na visoku petu isplati se investirati svaki dinar. Instantno će podariti seksepil svakoj kombinaciji, podići guzu i izdužiti noge. A zbog svega toga ćete izgledati mršavije.

6. Otkrijte svoj savršeni stil

 

Sigurni smo da znate neku devojku za kojom momci lude čak i kad je u običnim farmerkama i pamučnoj beloj majici. E pa, razlog se ne krije samo u odeći koju je izabrala. Osim same odeće, bitno je i kako je nosite. Pokažite samopouzdanje i nosite tip odeće za koju obično dobijate najviše pohvala. Pa makar to bio komad koji vama i nije baš najomiljeniji.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...