FOTOGRAFI VENČANJA RAZVILI ŠESTO ČULO! Oni ZNAJU da li će brak uspeti ili ne, a evo koji su TAJNI ZNACI...
Foto: AP/Ilustracija

Sve je zapisano...

FOTOGRAFI VENČANJA RAZVILI ŠESTO ČULO! Oni ZNAJU da li će brak uspeti ili ne, a evo koji su TAJNI ZNACI...

Žena -

Fotografi koji rade na venčanjima, na društevnoj mreži Reddit, naveli su kako su razvili “šesto čulo” kroz godine rada, a koje im “govori” da li će neki brak potrajati ili ne.

“Mladoženja je nekoliko puta, kada njegova verenica nije gledala, namigivao organizatorki venčanja i njenoj asistentkinji. Nije to bilo onako ležerno, kao “sve je u redu i hvala na brizi” već zavodljivo namigivanje kakvo se može videti u noćnim barovima. Bilo je bizarno”, jedan je od komentara fotografa.

foto: Profimedia

Još jedan primer koji nije dobar znak na venčanjima, tvrde fotografi, je potez kada par jedno drugom nabije komad torte u lice. Pokazalo se više puta kako su parovi koji su to uradili, postali rastavljeni. Stvar je poštovanja, neće to uraditi osoba koja poštuje drugu, osramotiti je pred očima svih prisutnih.

Kada je jedan od partnera izrazito tih tokom venčanja, znak je da se nešto događa. Možda unutrašnja borba s pitanjima je li to bio dobar potez, strah i slično. A takve situacije obično završe razvodom.

Ali, ima i romantičnih priča. “Jedno venčanje bilo je sasvim neobično, održavalo se u šumi i sve je bilo ležerno, veganska hrana, ljudi sa svojim kućnim ljubimcima, stena za penjanje… Ali, mladina haljina nije stigla na vreme. Stajala je tamo u majici sa Miki Mausom i farmerkama i bila je jako tužna. Venčanje je trebalo da počne u zakazano vreme, a ona nije imala haljinu. Njen verenik skinuo je svoju odeću, ostao je u beloj majici i boksericama i rekao: Idemo, vreme je. Bilo je čudno gledati mladoženju u boksericama i dlakavim nogama na fotografijama venčanja, ali taj potez pokazao je kako će taj par zasigurno ostati zajedno”, napisao je jedan od fotografa.

foto: Profimedia

Kurir.rs/nsuzivo/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track