Najnovije vesti

SA SAMO 16 JE OBOLELA I NIJE BILA NIZAŠTA! Mesecima ni češljem kroz kosu nije prošla: Pomoć je potražila U SUZAMA, a 2 DANA trebalo je da je odmrse! POTRESNO!
Foto: Profimedia

DALA JE SVE OD SEBE DA JOJ POMOGNE

SA SAMO 16 JE OBOLELA I NIJE BILA NIZAŠTA! Mesecima ni češljem kroz kosu nije prošla: Pomoć je potražila U SUZAMA, a 2 DANA trebalo je da je odmrse! POTRESNO!

Žena

Jedna šesnaestogodišnja devojka bila je u strašnoj depresiji. Iz kreveta je ustajala samo do toaleta. Toliko joj je sve delovalo crno da je u jednom trenutku prestala i da se češlja.

 

U avgustu 2017. godine otišla je do jednog frizerskog salona, pa s vrata rekla frizerki da joj potpuno ošiša "bezvrednu kodu", jer mora da se sredi za slikanje u školi. Frizerka Kejli Olsen iz Ajove taj prizor nikada neće moći da zaboravi.

Kejli se sažalila na devojku sa Kapri koledža. Nije mogla u trenutku da shvati da neko tako mlad može toliko da digne ruke od svega, a da svi problemi samo kuljaju u njenom biću.

"Borila se sa težim oblikom depresije i sve joj je bilo mračno. Činilo se da ne vidi izlaz, pa čak ni kosu zbog toga nije češljala. Rekla mi je da je ustajala iz kreveta samo da bi otišla do taoleta", pisala je frizerka na Fejsbuku, u iskrenoj ispovesti, kroz koj uje objasnila kako je odlučila da joj pomogne.

 

Naime, ona je donela dluku da, ma koliko to teško izgledalo, sredi ovu mladu damu fizički ne bi li pokrenula i unutrašnji proces sređivanja. Ipak, devojka je sama došla i to baš kod nje, pa zatražila pomoć.

 

"Bilo je ovo jedno od težih iskustava. Plakala je sve vreme dok sam pokušavala da joj razmrsim kosu", nastavila je frizerka, pa dodala je da je mentalno zdravlje jako važno i da sve više ljudi pati od depresije bez obzira na godine.

 

Ona je zatim upozorila roditelje da ne bi trebalo da forsiraju svoju decu da prebrode sami nešto što zaista ne mogu.

 

"Dete nikad ne treba da se oseća toliko bezvredno da nema želju čak ni da očešlja kosu", napomenula je ona.

 

Keji je trebalo trinaest sati da očešlja devojku! Ipak, uspela je da joj izmami osmeh.

 

2Radila sam 8 sati juče i 5 sati danas na njenoj frizuri, a sve to da bi ova devojka osetila da je vredna svega i da treba da se smeje", napisala je Olsenova, pa naglasila da je najvažnije to što se devojka zaista oporavila, te što danas živi lep i kvalitetan život.

Kurir.rs/Theepochtimes/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...